Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μπορούσε για τη νίκη, βλέπει όμως μπροστά (video)

Μπορούσε για τη νίκη, βλέπει όμως μπροστά (video)

sak_0681


Μια ψυχωμένη όπως πάντα ΟΜΟΝΟΙΑ, όχι μόνο είδε στα μάτια την μεγάλη αντίπαλο της Slov Matic, αλλά άξιζε και τη νίκη.

Οι Σλοβάκοι ήταν καλύτεροι μόνο στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα, στο υπόλοιπο η ΟΜΟΝΟΙΑ πατούσε πιο γερά στον αγωνιστικό χώρο και μπορούσε να πάρει τη νίκη. Αυτή θα μπορούσε να ερχόταν στα 30 δευτερόλεπτα από το τέλος, όταν ο αρχηγός Μανώλη δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον (εξαιρετικό) Γκασπάροβιτς, αλλά και πιο νωρίς σε μια από τις αρκετές ευκαιρίες που έφτιαξαν οι πράσινοι.

 

Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, είχαν και οι Σλοβάκοι το 5λεπτο τους στην επανάληψη και θα μπορούσαν να κάνουν τη ζημιά. Τρεις φορές σε 2 μόλις λεπτά ο Τάσος Σκαμπύλης αναγκάστηκε να κάνει μεγάλες αποκρούσεις. Η γενική αίσθηση που μένει όμως είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ, επιβλήθηκε του σπουδαίου αντιπάλου της και άξιζε κάτι καλύτερο.

 

Ο αποψινός αγώνας, ανήκει ήδη στο παρελθόν και στην ΟΜΟΝΟΙΑ σκέφτονται την Grand Pro Varna. Οι Βούλγαροι στη θεωρία έχουν την πιο αδύνατη ομάδα από τις τέσσερις, αλλά ας περιμένουμε να τους δούμε απόψε στο παρκέ. Αν επαληθευτούν τα προγνωστικά, οι παίκτες του Μαυρουδή θα πρέπει να ψάξουν εκτός από τη νίκη και τα πολλά γκολ, μιας και δεν αποκλείεται η πρόκριση να κριθεί στη διαφορά τερμάτων. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και για πρώτη φορά την Luparense, μια υπερδύναμη στο χώρο του φούτσαλ. Το βέβαιο είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τις δυνατότητες να προκριθεί!

Δείτε τα γκολ: