Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Να δείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε φαβορί»

«Να δείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε φαβορί»

img_8973
Στη «μάχη» του φετινού πρωταθλήματος του Φούτσαλ ρίχνεται απόψε η πρωταθλήτρια ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζοντας στη Λευκωσία την ΑΕΚ. Σύμφωνα με τον τεχνικό των πρασίνων, Κούλλη Μαυρουδή, η προσαρμογή της ομάδας μας στο εγχώριο πρωτάθλημα, μετά τους αγώνες του Futsal Cup, δεν θα είναι τόσο εύκολη.


«Θέλουμε να μπούμε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, δεν θα είναι τόσο εύκολο όμως αφού υπάρχει κούραση μετά τους αγώνες του Futsal Cup. Επιπλέον οι παίκτες μετά τους αγώνες της περασμένης βδομάδας, δεν θα προσαρμοστούν τόσο εύκολα στο πρωτάθλημα. Πρέπει να ξεχάσουμε την Ευρώπη και να συγκεντρωθούμε στις εγχώριες διοργανώσεις».

Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο και εάν δεν νικήσεις ομάδες σαν την ΑΕΚ τότε έχεις να χάσεις πολλά, και αυτό το ξέρουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

«Είμαστε το φαβορί απόψε αλλά αυτό πρέπει να φανεί και στο γήπεδο. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και αναμένεται ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη και θα τελειώσουμε τον αγώνα γρήγορα εάν έχουμε όσο κόσμο είχαμε την Κυριακή».