Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL “Να μείνουμε σοβαροί και προσγειωμένοι”

“Να μείνουμε σοβαροί και προσγειωμένοι”

zimaras


Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου παραχώρησε ο Αντώνης Ζυμαράς. Ο πρόεδρος της επιτροπής Futsal μίλησε με την γνωστή σοβαρότητα που τον διακατέχει, φρόντισε να προγειώσει τους πάντες και να ξεκαθαρίσει πως υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από το καλό ξεκίνημα που έχουμε κάνει, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει κάτι, πέραν του ότι έχουμε συγκεντρώσει έξι βαθμούς. Θα πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και προσγειωμένοι, διότι το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολο».
Για το φετινό πρωτάθλημα: «Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό, αυτό άλλωστε δείχνουν και τα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών. Εμάς στόχος μας είναι να έχουμε τις λιγότερες δυνατές απώλειες βαθμών, ούτως ώστε να κατακτήσουμε τον τίτλο».
Για το παιχνίδι με τον Παρνασσό: «Είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι. Θα παίξουμε με μία ομάδα που είναι ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου και στόχος μας είναι η νίκη. Προετοιμαζόμαστε σοβαρά και προσγειωμένα, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και ευελπιστούμε να αποδείξουμε την ανωτερότητά μας και στον αγωνιστικό χώρο».
Το μήνυμά του για τον κόσμο της ομάδας μας: «Παίζουμε στην έδρα μας και χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου μας. Αυτός ο κόσμος έχει αποδείξει ότι μπορεί να συνδυάσει «καυτή» ατμόσφαιρα και αθλητοπρέπεια. Αυτό θέλουμε να κάνει και το βράδυ της Πέμπτης».