Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Παραμιλούσαν για τον κόσμο, εντυπωσιάστηκαν από την ΟΜΟΝΟΙΑ

Παραμιλούσαν για τον κόσμο, εντυπωσιάστηκαν από την ΟΜΟΝΟΙΑ

sak_1382


Όταν ένας προπονητής με την εμπειρία και τις διακρίσεις του Fulvio Colini (κορυφαίος προπονητής του κόσμου το 2011, πρωταθλητής Ευρώπης το 2010 με την Montelsivano), επιλέγει να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο κατά τη διάρκεια της διάσκεψης τύπου, αυτό τα λέει όλα.

 

Οι Ιταλοί παραμιλούσαν μετά το παιχνίδι για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ακόμα και μετά την ήττα και τον αποκλεισμό, ο ΛΑΟΣ αποθέωσε τους παίκτες της ομάδας. Όλοι οι παίκτες τους στα πηγαδάκια μετά το παιχνίδι έλεγαν στους φουτσαλιστές μας πως είναι τυχεροί που παίζουν μπροστά σε τέτοιο κοινό. Ο Μέρλιμ μάλιστα, είπε πως είναι οι καλύτεροι οπαδοί που έχει δει σε αγώνα φούτσαλ, για αυτό άλλωστε πέταξε τη φανέλα του στη ΘΥΡΑ 9 με το τέλος του παιχνιδιού.

 

Πραγματικά ο κόσμος μας απόψε ήταν μαγικός. Δεν ήταν μόνο η μαζική παρουσία του, ήταν και ο παλμός του και η όλη συμπεριφορά του. Μακάρι να είχε αυτή την εικόνα η κερκίδα μας και την Πέμπτη κόντρα στους Σλοβάκους (εκεί που κρίθηκε εκ των πραγμάτων η πρόκριση) αλλά και στα παιχνίδια πρωταθλήματος.

 

Ο κόσμος μας πάντως δεν ήταν ο μόνος που έκανε εντύπωση στον Colini και τους Ιταλούς αλλά και η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Με διάθεση αυτοκριτικής μάλιστα ο κορυφαίος αυτός προπονητής είπε πως δεν περίμεναν τους πράσινους τόσο ισχυρούς και αναγκάστηκαν τις τελευταίες μέρες να τους μελετήσουν για πολλές ώρες για να τους αντιμετωπίσουν. Αυτοί που τους προβλημάτισαν περισσότερο ήταν οι τρεις Βραζιλιάνοι για τους οποίους είπαν χαρακτηριστικά πως “Μπορούν να κερδίσουν κάθε αντίπαλο.”. Έχουμε την εντύπωση πως η μεγάλη ατυχία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ήταν ότι η Luparense, έδειξε τις πραγματικές τις δυνατότητες μόνο στο τελευταίο παιχνίδι, όταν δηλαδή βρέθηκαν να κινδυνεύουν να μείνουν εκτός. Με τους άλλους έπαιξαν μάλλον με σβηστές μηχανές..

 

Όσον αφορά τις δηλώσεις του αρχηγού Μανώλη (είπε ότι “απογοήτευσαν τον κόσμο”), Μάνο μην ανησυχείς, ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Η υπέρβαση δεν θα αργήσει να έρθει, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ τα τελευταία 2 χρόνια είναι σε διαρκή ανοδική πορεία. Μέχρι και ο Colini εξέφρασε την πεποίθηση πως μέσα στα επόμενα χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρεθεί το Elite Round.