Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Σαν πρωταθλητές!

Σαν πρωταθλητές!

img_2059


Όπως αρμόζει στην πρωταθλήτρια ομάδα, μπήκε στο πρωτάθλημα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Όχι ότι η ομάδα του Κούλλη Μαυρουδή έβγαλε στο παρκέ το 100% των δυνατοτήτων της, αλλά επιβλήθηκε πλήρως και άνετα ενός αξιόμαχου αντιπάλου όπως η ΑΕΚ.

Οι πράσινοι ήταν σοβαροί σε όλο το παιχνίδι και έλεγχαν και στα 40 λεπτά το ρυθμό. Έφτιαξαν πάμπολλες ευκαιρίες, πέτυχαν αρκετά γκολ, ενώ προς το τέλος πρόσφεραν και θέαμα με αποκορύφωμα το μαγικό γκολ του Αντρέι Αλεξέγιεφ. Το παιχνίδι αυτό ήταν ουσιαστικά προμήνυμα του τι θα παρακολουθήσουμε φέτος, με τις αντίπαλες ομάδες να προσπαθούν να παίξουν κλειστά και να αμυνθούν συγκεντρωμένα και την ΟΜΟΝΟΙΑ να προσπαθεί να διασπάσει τις άμυνες. Τον τρόπο τον ξέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ, φτάνει να βγάζει στο γήπεδο τις αρετές της.

Αν είναι να κρατήσουμε πάντως κάποια πράγματα από το ψεσινό παιχνίδι αυτά είναι τα εξής: 1) ο Βάσος Κυπριανού έχει δουλέψει πολύ το καλοκαίρι, είναι σε εξαιρετική κατάσταση (έκανε 2-3 φοβερές αποκρούσεις) και ο ανταγωνισμός με τον Τάσο Σκαμπύλη θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον 2) ο Παύλος Προδρόμου έχει μπει στο πετσί της ομάδας αφού χθες πήρε αρκετά λεπτά και είχε καλή απόδοση (ήταν ο τελευταίος χρονικά παίκτης που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ) 3) ο Μαυρουδής έχει προσθέσει κάποιες κομπίνες στο οπλοστάσιο της ομάδας, που την κάνουν πιο απρόβλεπτη.