Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Τότης: «Όλα εξαρτώνται από εμάς»

Τότης: «Όλα εξαρτώνται από εμάς»

sak_1469


Ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Αρίβν, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε ο Παναγιώτης Παρασκευά, μέλος του προπονητικού τιμ της ομάδας φούτσαλ.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Παναγιώτης Παρασκευά ανέφερε:

«Οι εκπλήξεις που σημειώθηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, μας έκαναν να είμαστε ακόμη πιο σοβαροί. Όπως φαίνεται αυτό το πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο και μπορεί να την πάθεις εκεί που δεν το περιμένεις. Εάν υποτιμήσεις τον αντίπαλο ή εάν δεν παρουσιαστείς έτοιμος, μπορεί να σου στοιχήσει. Μπορεί τα αποτελέσματα στην πρεμιέρα να μας χαροποίησαν, ωστόσο μας αναγκάζουν να είμαστε στην… πρίζα και να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι με μεγάλη προσοχή».

Όσο αφορά την κούραση από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια:

«Η ομάδα μας μετά τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια είχε κούραση, όχι μόνο σωματική, αλλά και πνευματική. Είχαμε δώσει μεγάλη σημασία στις Ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις και ήταν αναπόφευκτο να είχαμε αυτές τις επιπτώσεις. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες ακολουθήσαμε το κατάλληλο πρόγραμμα με στόχο να αποφορτίσουμε τους ποδοσφαιριστές μας».

Για το κατά πόσο γνωρίζουν τον αντίπαλο:

«Έχουμε παίξει ένα φιλικό με αυτήν την ομάδα, ενώ είχαμε την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουμε και σε δύο άλλα φιλικά, οπότε γνωρίζουμε αρκετά πράγματα γι’ αυτούς. Ωστόσο και αυτοί μας γνωρίζουν, η ομάδα μας μετά και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι… ανοιχτό βιβλίο. Όμως θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα πάντα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Κοιτάζοντας το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα ούτως ώστε να πάμε στα ντέρμπι – αν είναι δυνατό – με βαθμολογική διαφορά από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου. Είναι γεγονός ότι τα αποτελέσματα της πρεμιέρας ήταν ιδιαίτερα θετικά για εμάς. Το ξέρουμε ότι είμαστε το φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να προετοιμαζόμαστε σωστά και με σοβαρότητα να διεκδικούμε τη νίκη».