Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Επέστρεψε στις νίκες, αλλά…

Επέστρεψε στις νίκες, αλλά…

omo-ararat2


Επιστροφή στις νίκες για τη φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ που έδειξε σήμερα τεράστια ψυχικά αποθέματα. Οι παίκτες του Μαυρουδή βρέθηκαν αρχικά πίσω στο σκορ με 0-2, αλλά βρήκαν τη δύναμη να ισοφαρίσουν. Στη συνέχεια κόντρα στη ροή του αγώνα έμειναν ξανά πίσω με 2-3 αλλά γύρισαν το παιχνίδι.

Φύλαγαν μάλιστα το τελευταίο δείγμα θέλησης για το τέλος. Το Αραράτ ισοφάρισε με 2 λεπτά να απομένουν, η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως πίστεψε, πάλεψε και πήρε τελικά τη νίκη. Μια νίκη που αναμένεται να ανεβάσει ψυχολογικά την ομάδα και να αποτελέσει φάρο για το υπόλοιπο της πολύ ανταγωνιστικής όπως φαίνεται χρονιάς. Το επίπεδο έχει ανεβεί, όλοι θέλουν να κερδίσουν τους καλύτερους και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια ως το τέλος.

Παράξενο να γίνεται κριτική σε αυτή την ομάδα, αλλά πρέπει…

Νιώθουμε παράξενα που πρέπει να ασκήσουμε κριτική σε αυτή την ομάδα, που μας έκανε αμέτρητες φορές περήφανους, αλλά είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει πιάσει ακόμα απόδοση παρόμοια με αυτήν που είχε καθ’όλη τη περσινή περίοδο και δικαιώνεται πλήρως ο Αντώνης Ζυμαράς που λέει συνεχώς πως κανένα παιχνίδι δεν κερδίζεται αν δεν δώσεις το 100%. Οι πράσινοι δίνουν το δικαίωμα στον αντίπαλο να ελπίζει για 3η συνεχόμενη αγωνιστική. Τις προηγούμενες 2 το πλήρωσαν, σήμερα ευτύχησαν να έχουν το Βάσο Κυπριανού σε πολύ καλή βραδιά και έκανε καθοριστικές αποκρούσεις σε καίρια σημεία. Αλλιώς δεν αποκλείεται το σκορ να ήταν διαφορετικό.

Μην μας παρεξηγήσετε, η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε καλύτερα από κάθε αντίπαλο ως τώρα. Και προφανώς δεν πρόκειται να το παίξουμε ειδήμονες που θα κάνουμε υποδείξεις, οι αρμόδιοι ξέρουν καλύτερα πως θα διορθωθεί η εικόνα.  Οι αντίπαλοι όμως κόντρα στην ομάδα μας πιάνουν το 101% της απόδοσης τους, είναι για αυτούς το παιχνίδι της χρονιά τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ απέχει πολύ από το ταβάνι της. Είναι κάτι που παραδέχονται όλοι στην ομάδα, κάτι που θα παλέψουν να διορθώσουν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρωστάει στον εαυτό της να ανέβει, να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο, να κατακτήσει στο τέλος το πρωτάθλημα.