Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ζυμαράς: “Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης”

Ζυμαράς: “Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης”

img_4553


Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε ο Αντώνης Ζυμαράς. Ο υπεύθυνος του τμήματος φούτσαλ τόνισε πως οι βαθμοί είναι καλοδεχούμενοι, αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ακόμα τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Τα όσα είπε ο κ. Ζυμαράς:

Όσο αφορά το παιχνίδι με την ΣΠΕ, ο Αντώνης Ζυμαράς ανέφερε: «Πραγματοποιήσαμε μία μεστή εμφάνιση, ίσως την καλύτερη φετινή και φτάσαμε σε μία πανάξια νίκη απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Η ομάδα μας δείχνει ότι, παρά τα επιμέρους μικρά ή μεγάλα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, βρίσκεται σε καλό δρόμο όσο αφορά την προσπάθειά της για να υπερασπιστεί τα κεκτημένα της. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι χθες πετύχαμε απλά μία νίκη και τίποτα περισσότερο».
Για τη συνέχεια ανέφερε: «Θα πρέπει να συνεχίσουμε σοβαρά και προσγειωμένα την προσπάθειά μας, ούτως ώστε στο τέλος της σεζόν να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Εμείς βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, ούτε μικρές ή μεγάλες ομάδες. Όλοι θέλουν να κερδίσουν βαθμό ή βαθμούς απέναντι στην νταμπλούχο ομάδα των δύο τελευταίων σεζόν, γεγονός που θα πρέπει να μας κάνει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είναι δεδομένο πως ο παραμικρός εφησυχασμός θα μας στοιχίσει βαθμούς».
Ο Αντώνης Ζυμαράς έστειλε τις ευχαριστίες του προς τεχνική ηγεσία και παίκτες: «Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε το τεχνικό μας επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μας, για την πολύ καλή εμφάνιση που είχαν στο παιχνίδι με την ΣΠΕ. Αυτή η ομάδα έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης και προς αυτήν την κατεύθυνση δουλεύουμε».
Τέλος, έδωσε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μας: «Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας μας που ήρθαν χθες στο γήπεδο και με τη δυναμική τους παρουσία βοήθησαν τους παίκτες να φτάσουν στην μεγάλη νίκη. Ωστόσο, για το εκτόπισμα της Ομόνοιας και του κόσμου της, η προσέλευση θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστο διπλάσια. Οι φίλοι της ομάδας μας έχουν τη δυνατότητα με ένα πολύ χαμηλό κόστος να περάσουν ένα ευχάριστο δίωρο, παρακολουθώντας και ψηλού επιπέδου φούτσαλ, σε ένα πρωτάθλημα που είναι το πιο αμφίρροπο και συναρπαστικό όλων των εποχών.
Επίσης, ζητάμε από τους φίλους της Ομόνοιας να σταθούν δίπλα στην ομάδα φούτσαλ, στηρίζοντάς την τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά, ούτως ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και ταυτόχρονα να αναβαθμίζουμε και να βελτιώνουμε συνεχώς το τμήμα μας».