Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κι όμως, μπορεί πολύ καλύτερα

Κι όμως, μπορεί πολύ καλύτερα

img_7644


Την καλύτερη της φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε χθες η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι δείχνουν να συνέρχονται μετά το νωθρό ξεκίνημα και εμφανίζονται παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωμένοι. Επειδή όμως οι ίδιοι με προηγούμενες επιδόσεις τους έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη, είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε απαιτήσεις από αυτούς!

Μπορεί ακόμα καλύτερα λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήταν κατά διαστήματα εξαιρετική, αλλά χρειάζεται ακόμα βελτίωση, όσον αφορά τη χρονική διάρκεια των καλών της αγωνιστικά διαστημάτων. Χθες για παράδειγμα και στα δυο ημίχρονο, είχε από ένα μέτριο πεντάλεπτο. Δεν της στοίχισε ασφαλώς γιατί στο υπόλοιπο παιχνίδι επιβλήθηκε πλήρως, έχει όμως τις δυνατότητες να παίζει το ίδιο καλά και στα 40 λεπτά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να κτίσει χθες απόσταση από τη ΣΠΕ. Αν όμως ο Παρνασσός σήμερα κερδίσει, παραμένει σε απόσταση βολής από την ομάδα μας και θα έχει την ευκαιρία την επόμενη εβδομάδα να την πιάσει στη κορυφή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και οι φουτσαλιστές της να έχουν συνεχώς στο μυαλό τους που απαγορεύεται να χαλαρώσουν. Τη τελευταία φορά που το έκαναν, έφεραν ισοπαλίες με ομάδες που δεν είναι στο ίδιο επίπεδο μαζί τους.