Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μάνος: «Εσείς με τη φωνή, εμείς με τη ψυχή!»

Μάνος: «Εσείς με τη φωνή, εμείς με τη ψυχή!»

parnassosomo


Για το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΣΠΕ Στροβόλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας, ο αρχηγός της ομάδας φούτσαλ, Μανώλης Μανώλη, ο οποίος απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για να δώσει δυναμικό παρών στο στάδιο «Ελευθερία» την Πέμπτη (20:30). Ο διεθνής ποδοσφαιριστής τόνισε ότι όλοι στην ομάδα δουλεύουν σκληρά για να φτάσουν στη νίκη, επεσήμανε ότι υπάρχει σταθερή βελτίωση στις εμφανίσεις της Ομόνοιας και τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη «δίψα» για κατακτήσεις τίτλων.

Για το παιχνίδι της Πέμπτης ανέφερε:

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη με την ΣΠΕ Στροβόλου, η οποία έχει ενισχυθεί σημαντικά αυτή τη σεζόν. Είναι ένα ντέρμπι κορυφής, στο οποίο πάμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, που είναι η νίκη. Δουλεύουμε πολύ σκληρά με τον προπονητή μας γι’ αυτό το παιχνίδι, όλοι οι παίκτες δείχνουν τρομερό ζήλο στις προπονήσεις, κάτι που αποδεικνύει πόσο πολύ θέλουμε να κερδίσουμε».

Ο Μανώλης Μανώλη υπογράμμισε ότι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας παρουσιάζει σταθερή βελτίωση:

«Στη φετινή σεζόν είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, ενδεχομένως και λόγο κούρασης από την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να χάσουμε βαθμούς στα τελευταία δευτερόλεπτα δύο αγώνων μας, λόγω και έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης. Σταδιακά όμως βρίσκουμε τον καλό εαυτό μας, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΛ, μέσα σε μία «καυτή» έδρα, αποδείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Η απάντησή του σε όσους βιάστηκαν να κρίνουν την ομάδα μας:

«Η βελτίωσή μας οφείλεται στην δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, καθώς και στο γεγονός ότι όλοι μας έχουμε συγκεντρωθεί στον στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάποιοι βιάστηκαν να μας κρίνουν αρνητικά, όμως εμείς θα είμαστε εδώ για να διαψεύδουμε το οτιδήποτε εναντίον μας. Όταν εμείς είμαστε ενωμένοι και δυνατοί, καμία ομάδα δεν μπορεί να μας κάνει ζημιά. Είμαστε η Ομόνοια και θα είμαστε εκεί για να πρωταγωνιστήσουμε».

Για την προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος:

«Ο πρόεδρός μας, Αντώνης Ζυμαράς, μας έχει μάθει να μην σταματάμε πουθενά. Αυτή η ομάδα είναι για μεγάλα πράγματα και «διψά» για κατακτήσεις τίτλων και επιτυχίες. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό. Το φετινό πρωτάθλημα είναι το πιο δύσκολο και πιο αμφίρροπο όλων των εποχών, όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Εμείς όμως βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν τελικό».

Το κάλεσμα του αρχηγού της ομάδας μας στον κόσμο:

«Θέλω να καλέσω τον κόσμο μας να δώσει δυναμικό παρών στο «Ελευθερία» την Πέμπτη, να γίνει για άλλη μία φορά ο 6ος μας παίκτης. Τον έχουμε ανάγκη να είναι στήριγμά μας και όλοι οι παίκτες τον ζητάμε δίπλα μας, σαν επιβράβευση των όσων έχουμε πετύχει τα τελευταία χρόνια. Δείξαμε πολλές φορές το πάθος μας και δεν θα σταματήσω να το λέω ότι παίζουμε για τη φανέλα της Ομόνοιας και τον κόσμο μας, με μοναδικό μας κίνητρο να τους χαρίζουμε περηφάνια. Να είναι βέβαιοι πως και την Πέμπτη θα τα δώσουμε όλα και θα φύγουν περήφανοι από το γήπεδο. Ας δείξουν για ακόμη μία φορά ποιος είναι το αφεντικό στο κλειστό. Εσείς με τη φωνή, εμείς με τη ψυχή».