Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μαυρουδής:”Δουλέψαμε, βελτιωθήκαμε”

Μαυρουδής:”Δουλέψαμε, βελτιωθήκαμε”

img_2076


Στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου μας μίλησε ο προπονητής της ομάδας φούτσαλ Κούλλης Μαυρουδής. Ο κόουτς τόνισε ότι η βελτίωση της εικόνας, οφείλεται στη σκληρή δουλειά και τη διόρθωση των λαθών. Έκανε πάντως ξεκάθαρο πως η συνέχεια είναι δύσκολη…

Μίνι προετοιμασία πραγματοποιεί αυτή τη βδομάδα η ομάδα φούτσαλ της Ομόνοιας, καθώς δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το τεχνικό μας επιτελείο δίνει βάρος, κυρίως, στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών, πραγματοποιώντας διπλές προπονήσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή, ενώ τα Σαββατοκύριακο θα παραχωρηθεί ρεπό.
Ο προπονητής μας, Κούλλης Μαυρουδής, σε δηλώσεις του στην επίσημή μας ιστοσελίδα τόνισε ότι με πολλή δουλειά έχει γίνει κατορθωτό να φτάσει η ομάδα σε καλό επίπεδο, ενώ σημείωσε πως στόχος της τεχνικής ηγεσίας είναι να φέρει όλους τους ποδοσφαιριστές σε καλή κατάσταση.
Στην αρχική του τοποθέτηση ο Κούλλης Μαυρουδής ανέφερε: «Κτίσαμε στα λάθη των προηγούμενων αγώνων, δουλέψαμε αρκετά πάνω σ’ αυτά και κατορθώσαμε να βελτιωθούμε, φέρνοντας την ομάδα σε ένα καλό επίπεδο. Πρέπει να φροντίσουμε ούτως ώστε, αφενός να αποκτήσουμε σταθερότητα και αφετέρου να συνεχίσουμε τη βελτίωσή μας. Αυτή η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και στόχος μας είναι να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι».
Όσο για τη συνέχεια της σεζόν επεσήμανε: «Θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και προσεκτικοί, να μην παρασυρθούμε από τις καλές εμφανίσεις που έχουμε κάνει στα τελευταία παιχνίδια και τις νίκες με μεγάλο σκορ που έχουμε πετύχει. Τα παιχνίδια κερδίζονται στο γήπεδο, κανένας τίτλος του φαβορί δεν πρόκειται να μας δώσει το πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν τους νταμπλούχους των δύο τελευταίων σεζόν, επομένως είμαστε υποχρεωμένοι να παρουσιαζόμαστε πανέτοιμοι σε κάθε παιχνίδι».
Τέλος, ο Κούλλης Μαυρουδής εξέφρασε την πρόθεσή του να αξιοποίηση όλο το διαθέσιμο ρόστερ του στη φετινή σεζόν: «Θέλουμε να φέρουμε όλους τους παίκτες μας σε καλή κατάσταση, ούτως ώστε να μπορούν όλοι να αγωνίζονται. Εάν το πετύχουμε αυτό, τότε αυτόματα θα έχουμε πλεονέκτημα απέναντι σε κάθε αντίπαλο».