Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μεγάλο παιχνίδι απόψε στο Ελευθερία

Μεγάλο παιχνίδι απόψε στο Ελευθερία

img_7791


Διεξάγεται απόψε το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος φούτσαλ (20:30 – live @omonoianews) με την ομάδα μας να φιλοξενεί τον Αραράτ στο Ελευθερία με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες. Δύο παιχνίδια χωρίς τρίποντο είναι πάρα πολλά γι΄αυτή την ΟΜΟΝΟΙΑ και οι πράσινοι του Κούλλη Μαυρουδή, παίρνουν απόψε νίκη γοήτρου αλλά και ψυχολογίας μετά τις βαθμολογικές απώλειες της 3ης και 4ης αγωνιστικής.

Για να βγουν νικητές οι φουτσαλιστές του τριφυλλιού θα πρέπει να έχουν μαχητικότητα, θέληση, πάθος και καρδιά, στοιχεία που μετράνε σε τέτοια παιχνίδια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτά θα τα έχει σε μεγαλύτερο βαθμό εάν στο πλευρό της θα έχει τους οπαδούς της. Οι κερκίδες του Ελευθερία επιβάλλεται να γεμίσουν με κόσμο απόψε.

Εάν ο κόσμος ανταποκριθεί στο κάλεσμα των ανθρώπων του τμήματος φούτσαλ, τότε η ομάδα μας θα καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς, όπως δήλωσε αυτή τη βδομάδα ο Κούλλης Μαυρουδής:

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας την Πέμπτη, θέλουμε ένα γεμάτο «Ελευθερία» ούτως ώστε ο κόσμος μας να σπρώξει τους παίκτες σε μία σημαντική νίκη. Είμαστε πολύ πιο δυνατοί με τον κόσμο στο πλευρό μας. Ευχόμαστε να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και να γεμίσουν το γήπεδο».

Ροδόλφο Αντριόλι και Τάσος Σκαμπύλης παραμένουν αμφίβολοι αφού τραυματίστηκαν στο πρόσωπο στον αγώνα με το City. Επίσης ο Παύλος Προδρόμου που πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά φέτος, ταλαιπωρείται από θλάση και μάλλον μένει εκτός.