Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ροδόλφο: “Και φέτος το νταμπλ”

Ροδόλφο: “Και φέτος το νταμπλ”

img_1840


Σίγουρος πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να αποδώσει καλύτερο φούτσαλ, παρουσιάστηκε σε μίνι συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο φουτσαλιστής της ομάδας μας, Ροδόλφο Αντριόλι.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Ροδόλφο Αντριόλι τόνισε:

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο μία καλή ομάδα, η οποία αναμένεται ότι θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου της. Εμείς θα πάμε στη Λεμεσό με μοναδικό στόχο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είμαστε προετοιμασμένοι για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στο γήπεδο, ενώ έχουμε μελετήσει και τον αντίπαλο μας. Σίγουρα θα είναι θετικό για την ΑΕΛ το γεγονός ότι θα παίξει μπροστά στον κόσμο της, ωστόσο εμείς παραμένουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας που είναι η νίκη».

Για την μέχρι στιγμής παρουσία της ομάδας φούτσαλ:

«Δεν χωρεί αμφιβολία ότι αυτή η ομάδα μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερο φούτσαλ. Είχαμε και κάποιους τραυματισμούς που μας επηρέασαν. Δουλεύουμε σκληρά με τον προπονητή μας για να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες και λάθη έχουμε παρουσιάσει, με μοναδικό γνώμονα η ομάδα μας να γίνεται καλύτερη μέρα με τη μέρα. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό ότι όλοι είμαστε ενωμένοι και προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις της ομάδας μας».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος σημείωσε:

«Είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα, σε σχέση με τα προηγούμενα. Υπάρχουν αρκετές δυνατές ομάδες, κάτι άλλωστε που φαίνεται τόσο από τα αμφίρροπα παιχνίδια, όσο και από τα αποτελέσματα. Επίσης, έχω διαπιστώσει ότι το Κυπριακό φούτσαλ χρόνο με τον χρόνο ανεβάζει το επίπεδό του».

Για την παρουσία του στην Ομόνοια:

«Είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στην Ομόνοια. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη ομάδα, με ένα υπέροχο κόσμο να την υποστηρίζει και νιώθω χαρά και περηφάνια που ανήκω στην οικογένειά της».

Για τους στόχους της ομάδας μας:

«Μεγάλος μας στόχος είναι να κατακτήσουμε και φέτος το νταμπλ. Επίσης, θέλουμε να επιστρέψουμε με την νέα σεζόν στην Ευρώπη και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με φέτος. Τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι μεγάλη πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή και μοναδική εμπειρία να τα ζεις».

Το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας μας:

«Θα ήθελα να πω στον κόσμο μας ένα μεγάλο ευχαριστώ για την απίστευτη αγάπη που δείχνει προς εμάς. Θέλω να του ζητήσω να συνεχίσει να δίνει το παρών του στο γήπεδο και γιατί όχι να αυξήσει τα επίπεδα προσέλευσής του. Είναι φανταστικοί».