Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ήττα που τους βάζει σε μπελάδες

Ήττα που τους βάζει σε μπελάδες

img_1539


Οδυνηρή ήττα για την φουτσαλική μας ομάδα. Οι πράσινοι έχασαν από τον Παρνασσό στο Στρόβολο με 6-3 και πλέον μπαίνουν σε μπελάδες αφού τίθεται σε κίνδυνο η πρωτιά στην βαθμολογία.

Η ομάδα του Κούλλη Μαυρουδή σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο αφού οι παίκτες άργησαν να μπουν στο παιχνίδι. Ο Παρνασσός εύκολα μπήκε μπροστά στο σκορ με 2-0 με την ομάδα μας να αντιδράει στο 14ο λεπτό με σκόρερ το Μανώλη. Οι πράσινοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν πριν την ανάπαυλα, αλλά ο Καρλίνιος ήταν άστοχος από το σημείο του πέναλτι.

Στην επανάληψη η ομάδα μπήκε μέσα με μπόλικη όρεξη και αποφασισμένη να πάρει τον αγώνα. Το τριφύλλι κατάφερε με σκόρερ τους Μάνο και Αντρέι να πάρει για πρώτη φορά προβάδισμα. Άμεσα ο Κούλλης τους ζήτησε να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό. Η ομάδα μας είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, όμως ο Παρνασσός ξεκίνησε να πιέζει και κάπου εκεί χάθηκε η ομαδικότητα των πρασίνων και ξεκίνησαν τα ατομικά λάθη.

Ο Παρνασσός κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή και κατάφερε να σκοράρει και να φέρει ξανά τον αγώνα στα ίσα. Το γκολ αποσυντόνισε τελείως τους πράσινους που μέσα σε μερικά λεπτά βρέθηκαν ξανά πίσω στο σκορ. Στον πάγκο δυστυχώς δεν υπήρχαν βοήθειες και ο Μαυρουδής πήρε το ρίσκο με flying goalkeeper αλλά οι παίκτες του συνέχισαν να κάνουν λάθη και ως φυσικό επακόλουθο ο Παρνασσός πήρε τον αγώνα με σκορ 6-3!

Ακολουθεί το ντέρμπι με το Αποέλ Σίτι και ο Κούλλης Μαυρουδής με την εφορία φούτσαλ, θα πρέπει να δουλέψουν πολύ στο ομαδικό πνεύμα και στην αγωνιστική πειθαρχία της ομάδας, ώστε να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.