Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL OMONOIA Futsal: “Κύριε Ποταμίτη, σας φρεσκάρουμε τη μνήμη”

OMONOIA Futsal: “Κύριε Ποταμίτη, σας φρεσκάρουμε τη μνήμη”

http://omonoianews.com/wp-content/gallery/futsal-city-omonoia/futsal-mavrimera2.jpg


Στο…σπίτι του έστειλε τον πρόεδρο του Αποέλ, κ. Ποταμίτη, το τμήμα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με ανακοίνωση του. Η ανακοίνωση του τμήματος είναι λεπτομερέστατη και “φρεσκάρει” τη μνήμη του Ποταμίτη. Απολαύστε την:

“Το τμήμα φούτσαλ της Ομόνοιας επιθυμεί να φρεσκάρει τη μνήμη του προέδρου του σωματείου ΑΠΟΕΛ, Χριστόφορου Ποταμίτη, αναφορικά με τα όσα απαράδεκτα είχαν συμβεί στον αγώνα φούτσαλ της ομάδας μας κόντρα στο ΑΠΟΕΛ City Futsal, στο κλειστό γήπεδο «Μελκονιάν» και τα οποία επέφεραν ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στο ΑΠΟΕΛ City Futsal.
Υπενθυμίζουμε στον κ. Ποταμίτη πως εκείνο το βράδυ οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έριξαν στο γήπεδο με στόχο ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και προσωπικό της ομάδας μας, πέραν από ένα μπρελόκ και αρκετά άλλα αντικείμενα, όπως κέρματα, αναμμένα αποτσίγαρα, πέτρες, κροτίδα και σιδερένιο γάντζο.
Μάλιστα, μία από τις πέτρες που ρίχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο κτύπησε στο κεφάλι τον τερματοφύλακα της ομάδας μας, Τάσο Σκαμπύλη, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, περιστατικό που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός αφού το παιχνίδι μεταδιδόταν ζωντανά από το CySports.
Για να βοηθήσουμε περαιτέρω τον κ. Ποταμίτη να θυμηθεί ακριβώς πως είχαν τα γεγονότα, παραθέτουμε και το φύλλο αγώνος, όπως το είχε συμπληρώσει ο διαιτητής της αναμέτρησης”.