Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Βάσος: “Της αξίζει πάντα να έχει αρκετό κόσμο”

Βάσος: “Της αξίζει πάντα να έχει αρκετό κόσμο”

img_5125


Η σειρά του Βάσου Κυπριανού να μιλήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν αυτή την βδομάδα πριν από αγώνα της ομάδας μας. Ο πορτιέρο των πρασίνων αναφέρθηκε στο μεγάλο ματς με τον Παρνασσό, μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα τονίζοντας πως φέτος είναι το ανταγωνιστικότερο των τελευταίων χρόνων, ενώ σχολιάζοντας για τον κόσμο, είπε πως αποτελούν την μεγάλη δύναμη της ομάδας και ότι δεν γίνεται να λείπουν από το πλευρό της.

Για το παιχνίδι με τον Παρνασσό επεσήμανε: «Είναι ένα εκτός έδρας ντέρμπι, το οποίο αναμένεται αρκετά δύσκολο. Για ‘μας όλοι οι εναπομείναντες αγώνες είναι τελικοί. Γνωρίζουμε πως ο αντίπαλος μας θα τα δώσει όλα για να μας κερδίσει, αφού είναι κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ όλοι θυμόμαστε πως στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας εξήλθαμε ισόπαλοι».

Για την πορεία της ομάδας μας στα τελευταία δύο παιχνίδια: «Η ομάδα μας δείχνει ότι παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει, μετά την απρόσμενη ήττα που δεχτήκαμε. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις για να βελτιωνόμαστε συνεχώς, βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ασφαλώς έχουμε σαν μεγάλο μας στόχο την κατάκτηση του νταμπλ. Εξάλλου ακολουθούν μαζεμένα παιχνίδια ντέρμπι, τα οποία εάν θέλουμε να κερδίσουμε, θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι σε όλους τους τομείς».

Για την αντίδραση της ομάδας, μετά την απρόσμενη ήττα: «Έχουμε κατακτήσει δυο σερί νταμπλ, κάτι που αποδεικνύει το χαρακτήρα και την προσωπικότητα αυτής της ομάδας. Στα δύσκολα φαίνεται ότι αντιδράσαμε σαν πρωταθλητές, κάτι που μας ικανοποιεί. Ωστόσο, γνωρίζουμε πως μόνο με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι το πιο ανταγωνιστικό που διεξήχθη ποτέ στο Κυπριακό φούτσαλ. Η δυναμικότητα των ομάδων είναι πάνω – κάτω στα ίδια επίπεδα, πράγμα που κάνει τα παιχνίδια αμφίρροπα. Θεωρώ ότι η πορεία μιας ομάδας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο που λειτουργεί και δουλεύει».

Όσο αφορά τα κίνητρα που έχουν οι ποδοσφαιριστές μας: «Για ‘μας τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Δεν νοείται να είσαι στην Ομόνοια και να μην θέλεις να κατακτήσεις τίτλους και να έχεις διακρίσεις. Ειδικά φέτος που το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, θέλουμε περισσότερο από ποτέ να κατακτήσουμε το νταμπλ».

Το μήνυμά του για τον κόσμο της ομάδας: «Θέλουμε τον κόσμο μας να μείνει κοντά στην ομάδα, ούτως ώστε όλοι μαζί να υλοποιήσουμε και φέτος τους στόχους μας. Αποτελούν μεγάλη δύναμη για εμάς. Θεωρώ ότι αυτή η ομάδα αξίζει να αγωνίζεται έχοντας αρκετό κόσμο στο πλευρό της. Επίσης και ο κόσμος ερχόμενος στο γήπεδο έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ψηλού επιπέδου φούτσαλ, κάτι που θα πρέπει να λειτουργεί και σαν κίνητρο».