Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Βόμβα στο φούτσαλ: Παρελθόν ο Βίτο

Βόμβα στο φούτσαλ: Παρελθόν ο Βίτο

img_7212


Πραγματική βόμβα. Το τμήμα φούτσαλ ανακοίνωσε πριν από λίγο την αποδέσμευση του Βίτο, ενός από τους πολυτιμότερους και πιο αγαπητούς παίκτες της ομάδας. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο Βραζιλιάνος υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, ενώ στο παρελθόν έκανε και άλλα μικρά μικρά.

Όπως και αν έχει το πράγμα, έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον Αντώνη Ζυμαρά και τον Κούλλη Μαυρουδή. Οφείλουμε πάντως να ευχαριστήσουμε το Βίτο για την τεράστια προσφορά του την τελευταία διετία. Είναι ένας αθλητής που έδινε πάντα τη ψυχή του για το τριφύλλι στο στήθος. Η ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

“Το τμήμα φούτσαλ της Ομόνοιας ανακοινώνει ότι από τις 12 Νοεμβρίου 2012 έχει λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία της ομάδας μας με τον Βίκτορ Ντιέγκο Βιέιρα Μαρίνιο, μετά που ο ποδοσφαιριστής έχει υποπέσει σε πολύ σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, του οποίου είχαν προηγηθεί και άλλα μικρότερα.

Ουσιαστικά ο Βίκτορ Ντιέγκο με τη συνολική του συμπεριφορά είχε θέσει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό στην Ομόνοια.
Το τμήμα φούτσαλ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον ποδοσφαιριστή για τη συνεισφορά του στις επιτυχίες της ομάδας μας τα τελευταία δυόμιση χρόνια, ενώ του εύχεται κάθε επιτυχία τόσο στην προσωπική του ζωή, όσο και στο νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, με τη φανέλα της Αραράτ.
Είναι δεδομένο πως πάνω απ’ όλους και όλα είναι η ομάδα και η Ομόνοια, ενώ όποιος το ξεχνά ή δεν μπορεί να συμβιβαστεί με αυτό, τότε δεν έχει καμία θέση σ’ αυτήν τη μεγάλη οικογένεια.”