Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Για το πρώτο αποφασιστικό βήμα

Για το πρώτο αποφασιστικό βήμα

img_4052-copy
Παρνασσός-ΟΜΟΝΟΙΑ 19:15

Ντέρμπι σήμερα στο Στρόβολο. Η πρωτοπόρος και νταμπλούχος ΟΜΟΝΟΙΑ, φιλοξενείται από τον φιλόδοξο Παρνασσό. Ένα Παρνασσό που στον πρώτο γύρο “έκλεψε” ένα βαθμό στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα από τη βασίλισσα και είναι οπωσδήποτε πολύ ανταγωνιστικός.


Το γεγονός πως ο Παρνασσός έκοψε βαθμούς από την ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι ασφαλώς ένα έξτρα κίνητρο. Όχι όμως το μεγαλύτερο. Γιατί όποιος φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος ξέρει πως μεγαλύτερο κίνητρο από το να την ανεβάσει και να τη διατηρήσει στην κορυφή δεν υπάρχει. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, οι Στροβολιώτες είναι παραδοσιακά δυνατοί στο σπίτι τους, αλλά αν η ΟΜΟΝΟΙΑ εμφανιστεί στο γήπεδο όπως πρέπει θα πάρει τους βαθμούς.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η ομάδα δείχνει να πιάνει ρυθμό. Δεν έφτασε ακόμα στο 100%, έχει σίγουρα περιθώρια βελτίωσης, αλλά γίνεται καλύτερη, προσθέτει στοιχεία στο παιχνίδι της. Όλα αυτά πρέπει να βγουν σήμερα στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει σε μια σειρά από ντέρμπι και θέλει να μπει αποφασιστικά.