Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Εξοντωτική ποινή σε Τότη! Πρόστιμο η ομάδα

Εξοντωτική ποινή σε Τότη! Πρόστιμο η ομάδα

img_1539


Με έξι μήνες αποκλεισμό από τα γήπεδα τιμωρήθηκε ο βοηθός προπονητή και φουτσαλιστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Παναγιώτης Παρασκευά. Ο Τότης είχε κινηθεί απειλητικά προς τους διαιτητές στον αγώνα με την Ένωση, όταν η ομάδα μας είχε σφοδρά παράπονα για τα σφυρίγματα τους, και η Δικαστική του επέβαλε την μέγιστη τιμωρία.

Η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ στη σημερινή της συνεδρία πήρε τις πιο κάτω αποφάσεις:

**Καταγγελία κατά του Κωνσταντίνου Λουβαρή ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας που αποβλήθηκε γιατί λάκτισε αντίπαλο εκτός φάσης στον αγώνα Πρωταθλήματος Παίδων U 17 Επαρχία Λευκωσίας ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας 1/07.11.2012.
Απόφαση: Αποκλεισμός δύο αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο

**Καταγγελία κατά:
(1) της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας:
(α) για σοβαρά επεισόδια
(β) για προσωρινή διακοπή του αγώνα για 1 λεπτό κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (ια) του Κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής
(γ) γιατί φίλαθλοι σας έβριζαν και έφτυναν τον δεύτερο διαιτητή
στον αγώνα Πρωταθλήματος FUTSAL A’ Κατηγορίας περιόδου 2012-2013 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – Ε Ν Π ΜΕΛΙΣΣΑ Αγίας Νάπας/08.11.2012.
Απόφαση: Χρηματικό πρόστιμο

**του κ. Παναγιώτη Παρασκευά ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας γιατί μετά το τέλος του αγώνα κρατούσε από το χέρι και έσπρωχνε τον διαιτητή και τον ύβριζε και αποπειράθηκε να χτυπήσει τους διαιτητές στον αγώνα Πρωταθλήματος FUTSAL A’ Κατηγορίας ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – Ε Ν Π ΜΕΛΙΣΣΑ Αγίας Νάπας/08.11.2012.
Απόφαση: Αποκλεισμός έξι μηνών και χρηματικό πρόστιμο.