Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πιάνει ρυθμό, έχει δουλειά να κάνει

Πιάνει ρυθμό, έχει δουλειά να κάνει

img_4819


Άνετη ήταν η χθεσινή επικράτηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι πράσινοι έδειξαν από νωρίς ποιο είναι το αφεντικό, επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους και σκόραραν 6 τέρματα. Μάλιστα το κατάφεραν χωρίς το Ροδόλφο που προφυλάχθηκε καθώς και τον Αντρέι που πέρασε αρκετή ώρα στο πάγκο γιατί προερχόταν από τραυματισμό.

Από αυτή την ομάδα όμως είμαστε απαιτητικοί, ξέρουμε πως μπορεί ακόμα καλύτερα. Στο ψεσινό παιχνίδι για παράδειγμα, χάθηκαν ευκαιρίες που δεν χάνονταν, ευκαιρίες που θα καθάριζαν ακόμα πιο εύκολα και πιο νωρίς το παιχνίδι. Και επειδή έρχονται ντέρμπι, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει όσο κυλάει ο χρόνος να ανεβάζει τους ρυθμούς της, να γίνεται καλύτερη, να πιάσει το 100%.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει πλέον σε ένα κύκλο από ντέρμπι, μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια. Αντιμετωπίζει πρώτα τον Παρνασσό εκτός έδρας και μετά Σίτυ-Αποέλ (εντός) και Αραράτ (εκτός). Οι αντιπάλοι έχουν φιλοδοξίες και η ομάδα μας τους έδωσε δικαιώματα να πιστεύουν. Στα πόδια των αθλητών μας είναι να τους υπενθυμίσει με ποιον τα βάζουν, στα πόδια των αθλητών μας είναι να πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ προβάδισμα τίτλου.