Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Υπολογίζουν πολύ τον επόμενο αντίπαλο

Υπολογίζουν πολύ τον επόμενο αντίπαλο

img_7346


Μόνο εύκολο δεν είναι το επόμενο παιχνίδι για την φουτσαλική μας ομάδα. Ο Κούλλης Μαυρουδής και οι φουτσαλιστές του ξέρουν πως η ΕΝΠ Μέλισσα μπορεί να κάνει τη ζημιά στο τριφύλλι, γι` αυτό και φρόντισαν να δουν από κοντά τον αντίπαλο τους τις προηγούμενες αγωνιστικές. Μετά το “ρεπό” της η πρωταθλήτρια ομάδα μας φιλοξενεί την Πέμπτη (20:30) την νεοφώτιστη ομάδα και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.Ο τεχνικός του τριφυλλιού δήλωσε στο omonoianews.com για τον αγώνα:

“Πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι με την ΕΝΠ Μέλισσα. Θα ζητήσω από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι αφού το ρόστερ του αντιπάλου είναι γεμάτο με ποιότητα, με Κύπριους παίκτες που έχουν ποδοσφαιρική παιδεία αλλά και αρκετά καλούς ξένους. Έχω παρακολουθήσει από κοντά σχεδόν όλα τους τα παιχνίδια αφού θεωρώ πως είναι μια από τις πιο επικίνδυνες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν θα έκανα το ταξίδι Λευκωσία-Σωτήρα μια φορά κάθε βδομάδα, εάν δεν πίστευα αυτό που λέω. Τώρα άλλαξαν και προπονητή και τα πράγματα για μας είναι ακόμα πιο δύσκολα. Βέβαια αυτή την ομάδα την είχε χτίσει ο Κάρολ Κοστανιάν”.

Η προετοιμασία από σήμερα μπαίνει στην τελική της ευθεία, με τον Κούλλη Μαυρουδή να δίνει έμφαση στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του για να περάσει το εμπόδιο της ΕΝΠ Μέλισσας. Αμφίβολος για την αναμέτρηση είναι ο Ροδόλφο Αντριόλι, η συμμετοχή του οποίου θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες 1-2  προπονήσεις.