Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ανακοίνωση Τμήματος Φούτσαλ: “Κλειστή η πτυσσόμενη κερκίδα”

Ανακοίνωση Τμήματος Φούτσαλ: “Κλειστή η πτυσσόμενη κερκίδα”

img_4052-copy
Με ανακοίνωση του το τμήμα φούτσαλ ενημερώνει πως το πτυσσόμενο μέρος της Νότιας Κερκίδας θα παραμείνει κλειστό, παρά τις έντονες προσπάθειες του το παιχνίδι να διεχαχθεί κάτω από τις ίδιες συνθήκες που διεξάγονται τα ματς στο Ελευθερία εδώ και 4-5 χρόνια.
Η άποψη μας είναι πως δεν πρέπει να ασχοληθούμε άλλο με το θέμα αυτό. Είτε με ανοικτή είτε με κλειστή τη κερκίδα, έχουμε ΟΜΑΔΑΡΑ και θα τους πατήσουμε μες το λαιμό. Εξάλλου είδαμε πολλές φορές πως όταν η ομάδα αποπροσανατολίζεται στο τέλος την πληρώνει! ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.
“Παρά τις έντονες παραστάσεις του Τμήματος Φούτσαλ προς την Αστυνομία και τον ίδιο τον Αρχηγό της, δεν κατέστη δυνατό να εισακουστεί η θέση μας όπως, για τον αυριανό αγώνα της ομάδας μας, να αγωνιστούμε με τις ίδιες συνθήκες με τις οποίες αγωνιζόμαστε τα τελευταία 4,5 χρόνια στο στάδιο «Ελευθερία».
Το Τμήμα Φούτσαλ ζήτησε όπως το πτυσσόμενο μέρος της Νότιας Κερκίδας παραμείνει ανοικτό, όπως άλλωστε γινόταν διαχρονικά τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς υποχρεώσεις της ομάδας μας. Παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις και τα βάσιμα επιχειρήματα που παρέθεσε η Ομόνοια, η Αστυνομία επέμεινε στην αρχική της τοποθέτηση, δηλαδή το πτυσσόμενο μέρος της Νότιας Κερκίδας να παραμείνει κλειστό, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά σε παιχνίδι φούτσαλ στο στάδιο «Ελευθερία».
Η θέση της Αστυνομίας στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν μας αφήνει άλλη επιλογή πέραν του να την ακολουθήσουμε, διότι σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος να μην διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας και ως εκ τούτου να μηδενιστεί η ομάδα μας.
Θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο της Ομόνοιας όπως προσέλθει μαζικά στο στάδιο και παρά τα όποια αρνητικά συναισθήματα να στηρίξει την ομάδα φούτσαλ, επιδεικνύοντας υπομονή και αυτοσυγκράτηση. Πρέπει να ακολουθηθούν πλήρως οι υποδείξεις της Αστυνομίας. Είναι πολύ σημαντικό να μην προβούμε σε οποιεσδήποτε ενέργειες, οι οποίες πιθανόν να βλάψουν την ομάδα μας.
Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε η Ομόνοια, καθώς και τι προστάζει η ιστορία και η ιδέα της!
Ο στόχος μας παραμένει αναλλοίωτος. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά και να δημιουργήσουμε ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ προσέλευσης κόσμου σε κλειστό στάδιο στην Κύπρο!