Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ζουν και αναπνέουν για τη νίκη της Παρασκευής

Ζουν και αναπνέουν για τη νίκη της Παρασκευής

img_7682


Μεγάλο παιχνίδι την Παρασκευή και όλοι στη φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ ζουν και αναπνέουν για τη νίκη. Λίγο η ήττα από τον Παρνασσό, λίγο το γεγονός πως οι διώκτες πλησίασαν τους πράσινους στους 2 βαθμούς και πολύ περισσότερο το όνομα του αντιπάλου, κάνουν τη νίκη μονόδρομο και όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ το ξέρουν!

Ντέρμπι λέγεται και γράφεται τις τελευταίες μέρες, λόγω του ονόματος που κουβαλούν οι δυο ομάδες. Ναι είναι δύσκολο το παιχνίδι και οι παίκτες του Μαυρουδή πρέπει να δώσουν 101%. Η αλήθεια είναι όμως πως ντέρμπι θα γίνει μόνο αν το επιτρέψουν οι ίδιοι. Είναι καιρός η ΟΜΟΝΟΙΑ να βάλει το καλό της κοστούμι και δεν υπάρχει καλύτερο παιχνίδι να δείξει τα δόντια της. Δεν υπάρχει καλύτερο παιχνίδι να βγει στο παρκέ η καρδιά του πρωταθλητή και όλο αυτό το πάθος, όλη αυτή η λύσσα για τη νίκη που χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα την τελευταία διετία.

Είναι το παιχνίδι των αποδείξεων. Των αποδείξεων ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει χάσει τα κίνητρα της, γιατί η τελευταία ήττα έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς να ονειρεύονται. Των αποδείξεων ότι εξακολουθούμε να είμαστε ότι αρτιότερο έχει να επιδείξει το κυπριακό φούτσαλ. Των αποδείξεων ότι, αυτό είναι ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΘΛΗΜΑ και δεν μπορείτε να μας δείτε στα μάτια.

Γεμάτο Ελευθερία, χωρίς έκτροπα

Κανονικά δεν θα έπρεπε καν να γράφουμε αυτή τη παράγραφο. Το Ελευθερία πρέπει να είναι γεμάτο, πρώτα από όλα για την ΟΜΟΝΟΙΑ και μάλιστα μια ΟΜΟΝΟΙΑ που μας έκανε αμέτρητες φορές περήφανους. Πρέπει να είναι γεμάτο, λόγω του ότι παίζουμε κόντρα στο Αποέλ. Πρέπει να είναι γεμάτο, γιατί όπως και για το μπάσκετ, έτσι και για το φούτσαλ, τα εισιτήρια του ματς είναι η μοναδική πηγή εσσόδων.

Για άλλη μια φορά πάντως, θέλουμε να τονίσουμε την ανάγκη να μην συμβεί το παραμικρό. Δεν χρειάζεται! Θα τους τακτοποιήσει η ομάδα μας μες το παρκέ! Δεν αντέχει να πληρώνει δικαστικές ο Ζυμαράς και τα πρόστιμα είναι τσουχτερά.