Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ζυμαράς:”Να αποδείξουμε στο γήπεδο πως είμαστε καλύτεροι”

Ζυμαράς:”Να αποδείξουμε στο γήπεδο πως είμαστε καλύτεροι”

zimaras


Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε ο υπεύθυνος του τμήματος φούτσαλ Αντώνης Ζυμαράς. Ο κ. Ζυμαράς ανέφερε πως πρέπει στο γήπεδο να δείξουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε αθλητοπρεπή πλαίσια.

 

«Θέλουμε εύκολα ή δύσκολα να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο, πέραν του να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να διατηρηθούμε στην κορυφή», είπε στην αρχική του τοποθέτηση.

«Όποιοι παίκτες και εάν αγωνιστούν θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς και στο γήπεδο να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι του αντιπάλου τους», επεσήμανε ο Αντώνης Ζυμαράς, ο οποίος πρόσθεσε για την παρουσία του κόσμου: «Είναι ένα παιχνίδι και τίποτα περισσότερο. Θέλουμε τον κόσμο μας να γεμίσει το γήπεδο, να στηρίξει την ομάδα μας όπως μόνο αυτός ξέρει, πάντοτε στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας».
Όσο για τη συμπεριφορά που επιβάλλεται να έχουν οι φίλοι της Ομόνοιας που θα έρθουν στο «Ελευθερία», ο Αντώνης Ζυμαράς επεσήμανε: «Ζητούμε από τον κόσμο μας να έρθει μαζικά στο γήπεδο, ούτως ώστε να στηρίξει αγωνιστικά και οικονομικά την ομάδα φούτσαλ. Θα πρέπει να επιδείξει υπομονή και να στηρίζει την ομάδα μας μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Επίσης, οι φίλοι μας επιβάλλεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ούτως ώστε να μην τιμωρηθεί η ομάδα μας χωρίς λόγο. Εξάλλου ο κόσμος μας έκανε αρκετές φορές, όπως και στο πρόσφατο παρελθόν, μαθήματα σωστής συμπεριφοράς στους αγωνιστικούς χώρους».
Τα εισιτήρια θα προπωλούνται στην Green Boutique μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ τα ταμεία του σταδίου θα ανοίξουν στις 19:00 την ημέρα του αγώνα. Το τμήμα φούτσαλ καλεί τον κόσμο της Ομόνοιας να φτάσει έγκαιρα στο «Ελευθερία», ούτως ώστε να μην καθυστερήσει η είσοδός του εντός του σταδίου λόγω του αυστηρού αστυνομικού ελέγχου που θα υπάρχει στις εισόδους.