Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Να διατηρηθούμε στην κορυφή»

«Να διατηρηθούμε στην κορυφή»

sak_3458


Πίσω τους αφήνουν τον αγώνα με το Αποέλ Σίτι στην φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ και αρχίζουν δουλειά για το ντέρμπι με τον Αραράτ εκτός έδρας (Μελκονιάν Παρασκευή 19:00). Η ομάδα των Αρμενίων, μπορεί να είναι στα χαμηλά της βαθμολογίας, ωστόσο παραμένει μία από τις μεγάλες δυνάμεις του Κυπριακού φούτσαλ και οι παίκτες του Κούλλη Μαυρουδή εάν θέλουν το τρίποντο θα πρέπει να έχουν την ίδια συγκέντρωση με το παιχνίδι τους κόντρα στο Αποέλ Σίτι. ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μίλησε στο omonoianews.com για τον αγώνα με το Αποέλ Σίτι, για τον κόσμο αλλά και για το επόμενο παιχνίδι.

Για την μεγάλη νίκη της Παρασκευής:

Το παιχνίδι με το Αποέλ Σίτι μας θύμισε πρώτα εμάς και μετά στους αντιπάλους, την περσινή ΟΜΟΝΟΙΑ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας, όμως αυτή η εμφάνιση με στεναχώρησε στο ότι οι παίκτες μου έδειξαν να ξεχωρίζουν παιχνίδι και αυτό δεν είναι καλό για την ομάδα μας. Αν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια την ίδια συγκέντρωση που είχαμε με το Αποέλ Σίτι, σήμερα η ομάδα θα είχε το απόλυτο των βαθμών.

Για τον κόσμο με Αποέλ:

Ο κόσμος βοήθησε πάρα πολύ την προσπάθεια της ομάδας και τον ευχαριστούμε και ελπίζουμε να συνεχίσουν να μας ακολουθούν, γιατί μ΄αυτούς είμαστε πολύ πιο δυνατοί.

Για Αραράτ:

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να διατηρηθούμε στην κορυφή.