Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Σαν Βασίλισσα!

Σαν Βασίλισσα!

if68bdo7


Την κορυφαία φετινή της εμφάνιση, για την καλύτερη στιγμή κρατούσε η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ. Ολόκληρη η ομάδα ήταν ψες χάρμα ιδέσθαι και τσάκισε σαν μικρή ομαδούλα το Αποέλ. Το τελικό 9-1, μάλλον κολακεύει τον αντίπαλο, αφού οι πράσινοι θα μπορούσαν να πετύχουν τα διπλάσια γκολ. Η ουσία όμως είναι οι τρεις βαθμοί.

Σοβαροί από το πρώτο δευτερόλεπτο, οι φουτσαλιστές μας δεν άφησαν τον αντίπαλο να ονειρευτεί. Από το 2 κιόλας άνοιξαν το σκορ και συνέχισαν σε ψηλό τέμπο. Πίεζαν σε όλο το γήπεδο ασφυκτικά, έκαναν συνέχεια κίνηση χωρίς τη μπάλα, δημιούργησαν πολλές τελικές προσπάθειες. Γενικότερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, μας θύμισε εκείνη τη δίψα που έδειχνε να έχει τα τελευταία δυο χρόνια. Εκείνη που πολλοί είπαν πως έχασε, αλλά χθες πήραν την απάντηση τους. Και είμαστε βέβαιοι ότι τρόμαξαν, γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε σαν Βασίλισσα!

Αφού αναφέραμε πάντως τη δίψα και τα κίνητρα θα πούμε το αυτονόητο! Επιβάλλεται να δίνουμε κάθε εβδομάδα το ίδιο δυναμικό παρόν! Για αυτούς τους αθλητές δεν μετράει τίποτα περισσότερο, από την εκτίμηση του κόσμου! Αρκετοί μπορεί να νομίζουν πως χθες έκαναν την κορυφαία τους εμφάνιση λόγω αντιπάλου, αυτό ήταν όμως μόνο ένα μικρό κομματάκι. Το σοβαρό κίνητρο, που έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών μας, ήταν η παρουσία του κόσμου. Ναι, για μας ήταν η παράσταση, για μας και για κανέναν άλλο. Σ’ ευχαριστώ ΟΜΟΝΟΙΑ, τώρα συνέχισε έτσι!