Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Φεύγουν οι διεθνείς

Φεύγουν οι διεθνείς


Ο Ιανουάριος  φέρνει επίσημες υποχρεώσεις για την Εθνική Ανδρών Futsal και η ομάδα μπαίνει από την Τετάρτη  2 Ιανουαρίου 2013 σε ρυθμούς προετοιμασίας.  Στις 2 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 18:30 στο πολυπροπονητήριο  «Ευάγγελος Φλωράκης» και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννος Μυλωνάς έχει καλέσει τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές από την ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Μανώλης Μανώλη, Κωνσταντίνος Ανδρέου, Αναστάσιος Σκαμπύλης, Χαράλαμπος Δημητριάδης, Μάρκος Ιωάννου και Ιάκωβος Παπαδόπουλος.

Αρχές Ιανουαρίου η Εθνική Futsal θα δώσει δύο φιλικά προετοιμασίας στην Κύπρο με αντίπαλο τη Μολδαβία.

Οι αγώνες θα γίνουν στις 8 και 10 Ιανουρίου 2013 στην κλειστή αίθουσα  «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στη Λευκωσία. Ο αγώνας στις 8 Ιανουαρίου θα αρχίσει στις 20:00 και στις 10 Ιανουρίου στις 19:30.

Στα τέλη Ιανουαρίου η Εθνική Futsal θα αγωνιστεί σε όμιλο της πρώτης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2014 και οι αγώνες θα γίνουν στο Κάουνας της Λιθουανίας.

Η Κύπρος κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με την Αγγλία και τη Λιθουανία. Στις 26 Ιανουαρίου θα παίξει με την Αγγλία και στις 27 Ιανουαρίου με τη Λιθουανία. Αγγλία και Λιθουανία θα παίξουν στις 25 Ιανουαρίου.

Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου μας θα περάσει στον επόμενο γύρο (main round) όπου θα λάβει μέρος στον έβδομο όμιλο μαζί με την Τουρκία, την Ουκρανία και τη Σλοβενία. Οι αγώνες της φάσης αυτής θα γίνουν στην Τουρκία από τις 26 μέχρι τις 31 Μαρτίου 2013.