Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Όλα ήταν υπέροχα

Όλα ήταν υπέροχα


Πολύ όμορφες στιγμές χάρισαν χθες στο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ οι ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ που τα είπαν στο παρκέ με τους παίκτες 32 χρονών και πάνω.

Φοβερό θέαμα , πολλά γκολ και φανταστική οικογενειακή ατμόσφαιρα  που υπογράμμισαν σε όλους ότι το υπέροχο αυτό άθλημα που υπηρετούμε πιστά έχει λαμπρό και ιστορικό παρελθόν που στηρίζεται στον σεβασμό και την εκτίμηση που περιβάλλει τους πρωταγωνιστές  . Τα παιδιά απέδειξαν σήμερα ότι αυτό το άθλημα έχει παρόν και μέλλον φτάνει όλοι που κινούν τα νήματα και βρίσκονται στα κέντρα αποφάσεων να δείξουν ενδιαφέρον και να μην το  αντιμετωπίζουν  με αδιαφορία και ειρωνεία.

Το αποτέλεσμα λίγη σημασία έχει και ο μόνος λόγος που το αναφέρουμε είναι ιστορικός. Νικήτρια ομάδα μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι με ανατροπές οι παίκτες με σκορ 6-4.

Στο πρώτο μισό οι παίκτες ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1. Στην επανάληψη οι προπονητές αντέδρασαν και κατάφεραν  όχι μόνο να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα αλλά και  να προηγηθούν με 4-3. Οι παίκτες όμως δεν είχα πει την τελευταία τους λέξη αφού  κατάφεραν  στα τελευταία 7 λεπτά να πετύχουν 3 τέρματα και να πάρουν την νίκη.

Πολλά ΜΠΡΑΒΟ σε όλους…

πηγή: Futsal News