Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Όρκος νίκης με έκπληξη από τους οργανωμένους! (PHOTOS-VIDEO)

Όρκος νίκης με έκπληξη από τους οργανωμένους! (PHOTOS-VIDEO)

20121206_201411


Τα είχε όλα η τελευταία προπόνηση της φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πριν το παιχνίδι με το Αποέλ! Οι πράσινοι ήταν ευδιάθετοι και προπονήθηκαν όλοι χωρίς προβλήματα. Είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που ο Κούλλης Μαυρουδής δεν αντιμετωπίζει ουσιαστικά προβλήματα αφού και ο Ροδόλφο φαίνεται να είναι πολύ καλύτερα.

Οι φουτσαλιστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πάντως είναι φτιαγμένοι για το παιχνίδι και δεν το κρύβουν. Η προπόνηση έγινε σε ιδιαίτερα ψηλά επίπεδα, γεγονός ενδεικτικό της θέλησης όλων για να πάρουν το τρίποντο και να το πάρουν με τρόπο εμφατικό. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτό είναι το άθλημα μας και μες το σπίτι μας κουμάντο κάνουμε εμείς.

Περιμένουν 2500 κόσμο

Όπως γράψαμε πιο πάνω είναι το άθλημα μας, μέσα στο σπίτι μας! Ελπίζουμε και θέλουμε να πιστεύουμε πως ο κόσμος μας δεν χρειάζεται ιδιαίτερο κάλεσμα για να στηρίξει την προσπάθεια των αθλητών που μας έκαναν τόσες φορές περήφανους! Ειδικά όταν αντίπαλος είναι το μισητό Αποέλ, το Ελευθερία πρέπει να γεμίσει.

Έκπληξη για τους οργανωμένους!

Σαν την ΘΥΡΑ 9 κανείς! Περίπου 100 οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με φωτοβολίδες και συνθήματα έκαναν “ντου” στην προπόνηση για να εμψυχώσουν τους αθλητές μας! Οι τελευταίοι με τη σειρά τους έδειχναν να το απολαμβάνουν! Η ΘΥΡΑ 9 δείχνει το δρόμο προς τη νίκη και είμαστε βέβαιοι πως οι φουτσαλιστές μας θα τον ακολουθήσουν! Βίντεο από τη μαγική παρουσία των οργανωμένων μας αργότερα ή αύριο! Προς το παρών πάρτε λίγες φωτογραφίες και ένα βίντεο από την προπόνηση!

 

[nggallery id=114]