Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL 200 εισιτήρια για Μελκονιάν

200 εισιτήρια για Μελκονιάν

sak_3365


Όποιος προλάβει πρόλαβε. Μόλις 200 εισιτήρια έχει στη διάθεση της η ΟΜΟΝΟΙΑ για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του φουτσαλικού τμήματος κόντρα στο Αραράτ. Με τα εισιτήρια θα υπάρχει και προεραιτικός λαχνός εισφοράς για το τμήμα. Η ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της ομάδας φούτσαλ της Ομόνοιας, κόντρα στην Αραράτ στο κλειστό στάδιο «Μελκονιάν», την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00.
Η ομάδα μας έχει στη διάθεσή της 200 εισιτήρια, τα οποία βρίσκονται στην Green Boutique για προπώληση, μέχρι το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής. Τα εισιτήρια κοστολογούνται στα πέντε ευρώ, ενώ θα υπάρχει και προαιρετική εισφορά των πέντε ευρώ για τις αυξημένες ανάγκες του τμήματος φούτσαλ.
Δεν θα υπάρχουν εισιτήρια προς πώληση στις εισόδους του σταδίου, ενώ σε κανένα φίλαθλο δεν θα επιτραπεί η είσοδος εάν δεν έχει προμηθευτεί το εισιτήριό του. Αντιλαμβανόμαστε ότι ο αριθμός των εισιτηρίων είναι μικρός για να καλύψει τις ανάγκες του κόσμου της Ομόνοιας, γι’ αυτό και παρακαλούμε όσους επιθυμούν να δώσουν το παρών τους στο παιχνίδι της Παρασκευής, όπως προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους.