Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Έγινε η κλήρωση από το τμήμα φούτσαλ, για τα δύο κινητά τηλέφωνα

Έγινε η κλήρωση από το τμήμα φούτσαλ, για τα δύο κινητά τηλέφωνα

sak_1382


Το τμήμα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενημερώνει πως οι δύο τυχεροί φίλοι της ομάδας μας που κέρδισαν κινητό τηλέφωνο LG, αξίας 400 ευρώ, είναι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας με αριθμό 252 και 556.

Οι τυχεροί θα παραλάβουν το δώρο τους – αφού επιδείξουν την κάρτα διαρκείας τους – στο παιχνίδι πρωταθλήματος της ομάδας φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην ΑΕΛ, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου, στο στάδιο «Ελευθερία» και θα ξεκινήσει στις 20:30, από τον πρόεδρο του τμήματος και μέλος του Δ.Σ. του σωματείου, Αντώνη Ζυμαρά.

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του τμήματος φούτσαλ συνεχίζεται, το κόστος τους ανέρχεται στα 30 ευρώ και περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και δύο ή τρεις αγώνες κυπέλλου, ανάλογα με την πορεία της ομάδας μας στο θεσμό (δεν συμπεριλαμβάνεται ο τελικός κυπέλλου).

Με το τέλος της σεζόν θα πραγματοποιηθεί άλλη μία κλήρωση για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας, με δώρο κινητό τηλέφωνο LG. Τα δώρα είναι μία προσφορά της εταιρίας PROFELCO INFORMATION TECHNOLOGY LTD.