Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL “Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανένα”

“Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανένα”

img_7172


Αντίστροφα μετράνε στην φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στο 2013. Οι πράσινοι οι οποίοι συνέχισαν χθες το βράδυ την προετοιμασία τους με φιλικό παιχνίδι, κόντρα στον Αετό Γαλάτας. Ο Κούλλης Μαυρουδής είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους τους ποδοσφαιριστές που έλειψαν από τις προπονήσεις τις προηγούμενες ημέρες ενώ απουσίαζαν χθες οι νεαροί που ενίσχυσαν την προσπάθεια της ομάδας κάτω των 21 ετών.

Την Παρασκευή η ΟΜΟΝΟΙΑ αναμετράται εκτός έδρας με τη ΣΠΕ Στροβόλου. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή στο παιχνίδι των Ιάκωβου Παπαδόπουλου και Πάμπου Δημητριάδη, καθώς αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο προπονητής της ομάδας φούτσαλ, Κούλλης Μαυρουδής, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τονίζοντας πως χωρίς διάθεση για να βρουν άλλοθι, αυτός και οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την ΣΠΕ. Πιο κάτω παραθέτουμε τη συνομιλία που είχαμε με τον Κούλλη Μαυρουδή, ο οποίος μεταξύ άλλων εξηγεί γιατί είναι δύσκολη η προσπάθειά του για να παρουσιάσει μία καθ’ όλα έτοιμη ομάδα στο παιχνίδι της Παρασκευής.

«Το σίγουρο είναι ότι δεν είμαστε στο ίδιο βαθμό ετοιμότητας που ήμασταν πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, όταν είχαμε κερδίσει το ΑΠΟΕΛ με 9-1. Θεωρώ πως αυτή τη στιγμή δεν φτάνουμε ούτε στο 50% της ετοιμότητάς μας. Αυτό συμβαίνει διότι μόλις χθες είχα την ευκαιρία να προπονήσω την ομάδα με όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεσή μου, μετά από ενάμιση μήνα. Απουσίαζαν αυτό το διάστημα οκτώ διεθνείς παίκτες, όπως και οι Βραζιλιάνοι μας που ήταν στην πατρίδα τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων», επεσήμανε ο Κούλλης Μαυρουδής, αναφορικά με τις δυσκολίες που είχε στο να προετοιμάσει την ομάδα μας.

Όσο για το χθεσινό φιλικό παιχνίδι ανέφερε: «Το χθεσινό φιλικό με τον Αετό έγινε για να μπορέσω να διαπιστώσω σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο κάθε παίκτης μου ξεχωριστά. Έχουμε μπροστά μας δύο μέρες για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα, ενόψει της αναμέτρησης που έχουμε την Παρασκευή με την ΣΠΕ, στον Στρόβολο. Αντίθετα, ο αντίπαλός μας είχε την ευκαιρία να προετοιμαστεί για ενάμιση μήνα γι’ αυτό το παιχνίδι.

Για τη δουλειά που θα γίνει τις επόμενες δύο μέρες τόνισε: «Αυτές τις δύο μέρες που έχουμε μπροστά μας θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε ξανά την τακτική μας, διότι όπως είναι φυσιολογικό μετά από ενάμιση μήνα οι παίκτες κάπου έχουν βγει από τον ρυθμό της ομάδας μας. Επίσης, θα δουλέψουμε στην ψυχολογία των παικτών μας, διότι έχω διαπιστώσει ότι οι διεθνείς έχουν επηρεαστεί ψυχολογικά από τον αποκλεισμό της εθνικής μας, καθώς είχαν πιστέψει πως μπορούσαν να πάρουν την πρόκριση».

Τέλος, ξεκαθάρισε πως καμία διάθεση δεν υπάρχει από κανένα για να βρει δικαιολογίες: «Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανένα. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ, είμαστε η καλύτερη ομάδα στο Κυπριακό φούτσαλ και θα πάμε για τη νίκη, χωρίς καμία διάθεση για να βρούμε άλλοθι. Δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες, γι’ αυτό θα κάνουμε τα πάντα για να φύγουμε νικητές απ’ το παιχνίδι της Παρασκευής».

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως μετά από απόφαση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, δεν θα επιτρέπεται η μετακίνηση φιλάθλων στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος φούτσαλ. Επομένως, για το παιχνίδι της Κυριακής η ομάδα μας δεν θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου της.

Τέλος, το τμήμα φούτσαλ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά το εστιατόριο «Στοά του Δημήτρη», που είχε δεξιωθεί χθες την ομάδα του Αετού Γαλάτας, καθώς και αντιπροσωπεία της ομάδας φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.