Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Εισήγηση για επανέναρξη του Πρωταθλήματος Futsal Α’ Κατηγορίας στις 31 Ιανουαρίου

Εισήγηση για επανέναρξη του Πρωταθλήματος Futsal Α’ Κατηγορίας στις 31 Ιανουαρίου


Στιγμιότυπο από τη σημερινή συνεδρία που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΠ.
——————————————————

Εισήγηση της Επιτροπής Futsal ΚΟΠ για επανέναρξη του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Futsal στις 31 Ιανουαρίου 2013.
Σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΚΟΠ κ. Ανθούλη Μυλωνά,  αξιολογήθηκαν τα νέα δεδομένα όπως δημιουργήθηκαν με τι αναβολές των δύο αγωνιστικών του Πρωταθλήματος και των αγώνων της πρώτης φάσης του Κυπέλλου.
Το θέμα όπως είναι γνωστό προέκυψε μετά τις εκθέσεις της αστυνομίας ότι τα πλείστα γήπεδα, στα οποία διεξάγονται οι αγώνες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ασφαλείας που προβλέπει η σχετική νομοθεσία και δεν μπορούν να εκδώσουν πιστοποιητικό ασφαλείας.
Πολύ πρόσφατα το όλο θέμα είχε απασχολήσει και σύσκεψη της Επιτροπής της ΚΟΠ με τα Σωματεία και στη σημερινή  συνεδρία, λήφθηκαν συγκεκριμένες εισηγήσεις που θα προωθηθούν για έγκριση.
Συγκεκριμένα η Επιτροπή Futsal έχει ετοιμάσει εισήγηση για επανέναρξη του Πρωταθλήματος στις 31 Ιανουαρίου 2013.
Οι δύο αγωνιστικές που αναβλήθηκαν προγραμματίστηκαν να διεξαχθούν στις 4-5 και 11-12 Φεβρουαρίου και οι αγώνες της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ανδρών Futsal, στις 4-5 Μαρτίου 2013.
Η πρώτη φάση του Πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί κανονικά στις 14-15 Φεβρουαρίου.
Όπως ανέφερε στη σημερινή συνεδρία ο κ. Ανθούλης Μυλωνά, υπάρχει διαβεβαίωση ότι τα έργα που έχει υποδείξει η αστυνομία για την κλειστή αίθουσα του Παρνασσού Στροβόλου θα ολοκληρωθούν στις 25 Ιανουαρίου.
Εκτός από τον Παρνασσό, την ΣΠΕ Στροβόλου και τον Αρίων Εργατών, την ίδια αίθουσα θα  χρησιμοποιεί για έδρα της και η ομάδα της Αραράτ.
Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ City Futsal θα χρησιμοποιεί για έδρα της το Λευκόθεο και η ΑΕΚ Λάρνακας το Κίτιον.
Αναφορικά με το θέμα της διεξαγωγής αγώνων χωρίς την παρουσία φιλάθλων των φιλοξενούμενων ομάδων, αφού στα περισσότερα στάδια δεν επιτρέπεται από την αστυνομία, οριστική απόφαση θα ληφθεί από την ΚΟΠ.

Πηγή : http://www.cfa.com.cy