Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Επίσκεψη στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Επίσκεψη στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Ο Ιάκωβος Παπαδόπουλος ήταν ο αθλητής από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ποδοσφαιριστές από όλες τις Εθνικής ομάδες μαζί με τους προπονητές τους, επισκέφτηκαν σήμερα  το Παιδοογκολογικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου και χάρισαν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.


Η επίσκεψη διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Σύνδεσμο «Ένα όνειρο, μια ευχή» και με τον τρόπο αυτό, αναδείχτηκε για άλλη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου.

«Αποτελεί τιμή για την ΚΟΠ, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και το Διοικητικό Συμβούλιο η σημερινή σας επίσκεψη στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Η υποστήριξη που παρέχετε σε αυτά τα παιδάκια τα οποία πραγματοποιούν τιτάνιο αγώνα επιβίωσης,  είναι πολύ σημαντική και σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας αποτελεί μεγάλη υπόθεση και πραγματικά σας ευχαριστούμε», είπε απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές τους ο πρόεδρος του Συνδέσμου   «Ένα όνειρο, μια ευχή» κ. Γιώργος Πενηνταέξ.

«Το ποδόσφαιρο αντλεί από την κοινωνία και επιστρέφει με τον τρόπο αυτό στην κοινωνία. Η σημερινή επίσκεψη αποτελεί μια πρωτοβουλία των ίδιων των ποδοσφαιριστών και των προπονητών τους.

Ευχόμαστε το καλύτερο σε όλα τα παιδάκια, στους γονείς τους καθώς και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και συγχαίρουμε το Σύνδεσμο «Ένα όνειρο, μια ευχή» για το έργο που επιτελεί», ανέφερε με τη σειρά του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων κ. Χάρης Λοϊζίδης.

πηγή: cfa