Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μεγάλη νίκη της Κύπρου με πράσινους πρωταγωνιστές

Μεγάλη νίκη της Κύπρου με πράσινους πρωταγωνιστές

Μάνος και Μάρκος πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ τους. Οι δύο πράσινοι πέτυχαν 3 από τα 6 γκολ της Κύπρου. Γκολ και για τον Κωνσταντίνο Ανδρέου.

Μεγάλη διεθνής νίκη για την Εθνική Ανδρών Futsal. Σε παιχνίδι που έγινε απόψε στο “Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία” νίκησε με 6-2 την Εθνική Μολδαβίας. Σπουδαία εμφάνιση από όλους τους διεθνείς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που ήταν σήμερα στην αποστολή.


Η Εθνική Κύπρου κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο με δύο τέρματα του Κωνσταντίνου Κουλουμπρή και ένα του αρχηγού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Μανώλη Μανώλη.

Οι Μολδαβοί με δύο τέρματα σε διάστημα ενός λεπτού κατάφεραν να μειώσουν σε 3-2 στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, όμως, η αντίδραση των ποδοσφαιριστών του Γιάννου Μυλωνά ήταν άμεση.

Με ένα τέρμα του Κωνσταντίνου Ανδρέου και δύο του Μάρκου Ιωάννου, έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, η οποία τους δίνει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων τους.

Στην αποστολή του σημερινού φιλικοί συμπεριλήφθηκαν οι φουτσαλιστές μας: Τάσος Σκαμπύλης, Κωνσταντίνος Ανδρέου, Μάρκος Ιωάννου, Χαράλαμπος Δημητριάδης,  Μανώλης Μανώλη και Ιάκωβος Παπαδόπουλος .