Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Kωνσταντίνος Ανδρέου: “Μέσα απο την Ομόνοια βελτιώθηκα σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος”

Kωνσταντίνος Ανδρέου: “Μέσα απο την Ομόνοια βελτιώθηκα σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος”

image


Στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου μας μίλησε ο 23χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας φούτσαλ της Ομόνοιας, Κωνσταντίνος Ανδρέου, ο οποίος αφού θυμήθηκε τις αξέχαστες στιγμές που άφησε το 2012, παραδέχθηκε πως μέσα από την παρουσία του στην Ομόνοια έχει βελτιωθεί τόσο σαν ποδοσφαιριστής, όσο και σαν άνθρωπος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Στην πρώτη του τοποθέτηση ο Κωνσταντίνος Ανδρέου θυμήθηκε τις πολύ όμορφες στιγμές που έζησαν όλοι στην ομάδα μας το 2012: «Ήταν μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες, χαρές και τίτλους. Κατακτήσαμε με επιβλητικό τρόπο το πρωτάθλημα και το κύπελλο, ενώ είχαμε πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη, αφού φτάσαμε μία ανάσα από την πρόκρισή μας στις 16 καλύτερες ομάδες. Αυτά κρατάμε από το 2012, όπως και τις στιγμές που πανηγυρίζαμε την κάθε επιτυχία μαζί με τον κόσμο μας».
Όσο για την προσωπική καλύτερή του στιγμή: «Καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου ήταν η μέρα που με πήρε τηλέφωνο ο προπονητής της Ομόνοιας και μου ζήτησε να ενταχθώ στο δυναμικό της ομάδας. Από 9 χρόνων έπαιζα ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Ομόνοιας, έτσι για ‘μένα ήταν μεγάλη τιμή το γεγονός ότι εντάχθηκα στο δυναμικό της ομάδας φούτσαλ. Το 2012 ήρθαν και οι πρώτοι τίτλοι με τη φανέλα της Ομόνοιας, στιγμές που θα μου μείνουν αξέχαστες».
Για το τι κέρδισε ο ίδιος από το 2012: «Η παρουσία μου στην Ομόνοια με έχει βελτιώσει τόσο σαν ποδοσφαιριστή, όσο και σαν άνθρωπο. Έχω δουλέψει σκληρά αυτόν τον χρόνο, βελτίωσα όλα τα στοιχεία στο παιχνίδι μου, ωστόσο είμαι ακόμη νεαρός και έχω πολλά περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης. Επίσης, με ικανοποιεί το γεγονός πως έχω γίνει και καλύτερος άνθρωπος μέσα από την παρουσία μου στην Ομόνοια».
Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Οι στόχοι μας σαν Ομόνοια δεν αλλάζουν Θέλουμε και φέτος το νταμπλ, ενώ θα επιδιώξουμε ακόμη καλύτερη πορεία στην Ευρώπη. Αν και το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό και δυσκολότερο, εντούτοις είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Αποτελεί πρόκληση για ‘μας να κερδίσουμε το νταμπλ, ούτως ώστε να αποδείξουμε πως παραμένουμε οι κυρίαρχοι στο Κυπριακό φούτσαλ».
Για το κατά πόσο θα επηρεάσει την ομάδα μας η διακοπή του πρωταθλήματος:«Είναι γεγονός πως πριν τη διακοπή, όλη η ομάδα ήταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Ωστόσο, είμαι σίγουρος πως δεν θα επηρεαστούμε, διότι δουλεύουμε πάρα πολύ σωστά, με πλάνο και με επαγγελματισμό, έτσι θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος».
Ο Κωνσταντίνος Ανδρέου έκανε αναφορά και για τον κόσμο της Ομόνοιας: «Ο κόσμος είναι το στολίδι της Ομόνοιας. Μ’ αυτόν στο πλευρό μας, γινόμαστε καλύτεροι και ξεπερνούμε τα όριά μας. Με αυτόν τον τρόπο επιδρά τόσο πάνω στην ομάδα, όσο και σε μένα προσωπικά. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και τους ζητούμε να συνεχίσουν έτσι».
Τέλος, ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας μας σχολίασε και τις επικείμενες υποχρεώσεις της εθνικής Κύπρου: «Δεν θα είναι εύκολο το έργο μας, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι ακατόρθωτο να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Το σίγουρο είναι πως μέσα απ’ αυτά τα παιχνίδια κερδίζουμε πλούσιες εμπειρίες, που μας βελτιώνουν σαν ποδοσφαιριστές».