Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ήταν να μην αγριέψει…

Ήταν να μην αγριέψει…

sak_3322


Εξαιρετικό παιχνίδι απόλαυσαν μεταξύ της ΣΠΕ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όσοι βρέθηκαν χθες στο κλειστό του Παρνασσού Στροβόλου. Μια από τις καλύτερες ομάδες στο χώρο του κυπριακού φούτσαλ, κατάφερε να δει για ένα διάστημα στα μάτια την ΟΜΟΝΟΙΑ, στο τέλος όμως υποτάχτηκε στην ανωτερότητα αυτής της ομάδας κόσμημα για τον κυπριακό αθλητισμό, που στήνεται εδώ και χρόνια από το σωματείο μας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι πράσινοι του Μαυρουδή ξεκίνησαν το παιχνίδι από κει που το σταμάτησαν κόντρα στο Αποέλ. Φοβερή κυκλοφορία, φοβερό πάθος, σούπερ ταχύτητα στον χώρο και μέχρι να καταλάβει η ΣΠΕ τη γινόταν στο 2′ το παιχνίδι ήταν ήδη στο 0-2! Η ΟΜΟΝΟΙΑ κυριάρχησε σε όλο το α’ ημίχρονο, έφτιαξε σωρεία ευκαιριών, ενώ ο Τάσος Σκαμπύλης ήταν παρών στις 2 μεγάλες φάσεις της ΣΠΕ και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-3.

Η ΣΠΕ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και το ματς ήταν ισοζυγισμένο για κάποια λεπτά, με τις δυο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες. Στο 25′ η ΣΠΕ μείωσε σε 1-3 με την εικόνα του ματς να μην αλλάζει. Στο 28′  όμως έγινε η φάση που έμελλε να αλλάξει τα δεδομένα. Ο Κουλουμπρής βγήκε στον αιφνιδιασμό και πλάσαρε τον Σκαμπύλη που σε έξοδο και έξω από τη περιοχή, σταμάτησε σύμφωνα με ο Ρεφ τη μπάλα με το χέρι. Ο Τάσος διαμαρτυρήθηκε έντονα, αλλά αποβλήθηκε και η ΣΠΕ εκμεταλλευόμενη την αριθμητική υπεροχή της μείωσε εκ νέου! Σαν να μην έφτανε αυτό, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε για λίγο την ηρεμία της, η ΣΠΕ είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 32′.

Κάπου εκεί όμως, ο Μαυρουδής κατάφερε να ηρεμήσει τους παίκτες του (με συνεχείς φωνές από τον πάγκο πως το ματς είναι δικό τους αν ηρεμήσουν), αυτοί συγκεντρώθηκαν και υπενθύμισαν στην (εξαιρετική ψες ΣΠΕ, το λέμε ξανά) πως παίζει με τη βασίλισσα! Η ΟΜΟΝΟΙΑ στα τελευταία 7 λεπτά ήταν από άλλο πλανήτη. Στο 35′ ο Ροδόλφο έβαλε ξανά την ομάδα μας μπροστά στον αιφνιδιασμό και άρχισε μια πραγματική πανδαισία φούτσαλ. Κάθε λεπτό και γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με το δείκτη του σκορ να σταματάει στο 3-7, ενώ θα μπορούσε εύκολα να έφτανε μέχρι τα 10′.

Ο Μαυρουδής έλεγε πριν τον αγώνα πως η ομάδα δεν είναι ούτε στο 50%, ενώ δεν έκανε ντεμπούτο λόγω τραυματισμού ο Ιάκωβος Παπαδόπουλος. Αυτό φάνηκε μόνο σε ένα μικρό διάστημα του β’ ημιχρόνου όμως, αφού κατά τα άλλα η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν το αφεντικό. Η εμφάνιση μετά από 1,5 μήνα διακοπή και ενώ οι διεθνείς Κύπριοι ήταν εθνική και οι Βραζιλιάνοι στην πατρίδα τους για αρκετό χρονικό διάστημα, ήταν περισσότερο από ενθαρρυντική. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε καλό δρόμο και πρέπει να παραμείνει σε αυτόν, για να πανηγυρίσουμε ξανά το πρωτάθλημα!