Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Από εκεί που σταμάτησαν

Από εκεί που σταμάτησαν

img_4330-copy


Σοβαρή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ, έκανε ένα δύσκολο παιχνίδι (αλίμονο αν υποτιμηθεί ποτέ το Αραράτ σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκεται) να μοιάζει εύκολο και πρόσθεσε άλλους 3 βαθμούς στο ενεργητικό της. Η ομάδα του Κούλλη Μαυρουδή, συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει πριν 4 μέρες κόντρα στη ΣΠΕ.

Το ότι το παιχνίδι εξαρτώταν αποκλειστικά από τον τρόπο που θα το προσέγγιζε η ΟΜΟΝΟΙΑ, ήταν κάτι που γνωρίζαμε, κάτι που αναφέραμε. Πράγματι οι πράσινοι δεν έδειξαν σε κανένα σημείο του αγώνα διάθεση για αστεία, ήταν σοβαροί, και επιβλήθηκαν πλήρως. Η ΟΜΟΝΟΙΑ στη μέρα της, δεν μπορεί να νικηθεί από κανέναν, τονίζουμε όμως το “στη μέρα της” γιατί στην αρχή της χρονιάς έμοιαζε να μην έχει κίνητρα…

Η διάθεση όμως που δείχνουν οι φουτσαλιστές μας τον τελευταίο καιρό, δείχνει πως εκείνη η δίψα για τίτλους, εκείνο το πάθος να γίνονται καλύτεροι κι ας ανταγωνίζονται μόνο τον εαυτό τους, έχει επιστρέψει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δουλεύει με εντατικούς ρυθμούς και όπως πάει, μόνο καλύτερη θα γίνεται, προς τέρψην φυσικά όλων μας που την απολαμβάνουμε.