Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Σοβαρά, συγκεντρωμένα, σαν ΟΜΟΝΟΙΑ

Σοβαρά, συγκεντρωμένα, σαν ΟΜΟΝΟΙΑ

img_4711


Τα τελευταία χρόνια, το Αραράτ-ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν το απόλυτο ντέρμπι του κυπριακού φούτσαλ και το παιχνίδι στο Μελκονιάν, το πιο δύσκολο της χρονιάς για την καλοκουρδισμένη πράσινη μηχανή. Φέτος δυστυχώς -και το λέμε με κάθε ειλικρίνεια- η ομάδα των Αρμενίων δεν είναι στα καλύτερα της, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να δει το αποψινό παιχνίδι(19:00, Γήπεδο Παρνασσού, live omonoianews.com) σαν ντέρμπι, με κάθε σοβαρότητα και σεβασμό προς τον αντίπαλο.

Δεν ξέχασαν το φούτσαλ τους οι αθλητές του Αραράτ, μια ματιά στο ρόστερ της ομάδας είναι αρκετή για να αντιληφθεί οποιοσδήποτε πως διαθέτει ποιότητα, διαθέτει και εμπειρία. Το τελικό αποτέλεσμα, εξαρτάται αποκλειστικά από την ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως κάθε παιχνίδι άλλωστε του κυπριακού φούτσαλ. Αν όμως οι πράσινοι δεν πιάσουν τα γνωστά τους στάνταρντ απόδοσης, δεν αποκλείεται να βρεθούν προ δυσάρεστης εκπλήξεως.

Το παιχνίδι κόντρα στην ισχυρή φέτος ΣΠΕ, έδειξε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε καλό δρόμο. Χρωστάει στον εαυτό της να παραμείνει σε αυτόν, να συνεχίσει να βελτιώνεται και να κάνει ένα τελικό σπριντ προς τον τίτλο του πρωταθλήματος. Η χθεσινή νίκη του Παρνασσού άλλωστε, δεν αφήνει περιθώρια για απώλειες.