Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Γιορτάζει απόψε η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ντέρμπι του φούτσαλ

Γιορτάζει απόψε η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ντέρμπι του φούτσαλ

image


Η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ απευθύνει κάλεσμα στον Πράσινο Λαό, για το αποψινό παιχνίδι στο Ελευθερία.

Η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γιορτάζει απόψε την κατάκτηση του πρωταθλήματος φούτσαλ αντρών και νέων, έτσι δίνει σύσσωμη το παρών της στο στάδιο «Ελευθερία», όπου θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα στην ομάδα μας και το ΑΠΟΕΛ City Futsal.

Το παρών τους απόψε (20:30) στο στάδιο «Ελευθερία» θα δώσουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η προπονητική ομάδα του ποδοσφαιρικού τμήματος με επικεφαλής τον προπονητή μας, Τόνι Σαβέβσκι, ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, αλλά και παλαίμαχοι.

Επίσης, στο στάδιο θα βρεθεί και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Βέρο Σάλατιτς, ο οποίος θα παραδώσει την υπογεγραμμένη φανέλα του στον νικητή της δημοπρασίας που έγινε κατά τη διάρκεια του Gala Dinner.

Θυμίζουμε πως μετά το τέλος του αποψινού ντέρμπι, ο 2ος Αντιπρόεδρος της ΚΟΠ, Νικ Νικολάου, θα απονέμει τον τίτλο του πρωταθλητή φούτσαλ στις ομάδες αντρών και εφήβων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε απόψε ένα γεμάτο από κόσμο στάδιο «Ελευθερία», ούτως ώστε το τμήμα φούτσαλ να επιβραβευθεί για τις επιτυχίες που έχει χαρίσει στο Σωματείο μας τα τελευταία χρόνια. Η εισφορά εισόδου ανέρχεται στα πέντε ευρώ και τα ταμεία του σταδίου θα ανοίξουν απόψε στις 19:00.