Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ευκαιρία να πιάσει 13άρι!

Ευκαιρία να πιάσει 13άρι!

img_5654


Προτελευταίος αγώνας σήμερα για την πρωταθλήτρια μας ομάδα στο πρωτάθλημα του φούτσαλ. Οι πράσινοι υποδέχονται στο Ελευθερία την ΣΠΕ Στροβόλου και θέλουν τη νίκη για πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους ξανά την κατάκτηση του 4ου τους τίτλου. Ο Κούλλης Μαυρουδής ενόψει του αγώνα κόντρα στον Άτλα για το θεσμό του Κυπέλλου, αναμένεται να ξεκουράσει κάποιους παίκτες ενώ ίσως αγωνιστεί και αυτός μετά από αρκετό καιρό.

Χθες ο Παρνασσός νίκησε το Αποέλ Σίτι με 4-2 και έδωσε την ευκαιρία στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με νίκη, να πάει στο +13, νούμερο που αποδεικνύει έστω και στο φινάλε, την διαφορά της ομάδας μας από τις υπόλοιπες που ακολουθούν. Ο αποψινός αγώνας στο Ελευθερία, αρχίζει στις 20:30.

«Στόχος μας είναι η νίκη, ανεξάρτητα εάν είναι ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι. Ωστόσο, στο μυαλό μας έχουμε τον αγώνα κυπέλλου της ερχόμενης Τρίτης, έτσι αύριο θα επιχειρήσουμε να ξεκουράσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους άλλους, που για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν αρκετά μέχρι στιγμής», δήλωσε χθες ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η βαθμολογία:

1.ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ2048
2.ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ2138
3.ΑΠΟΕΛ ΣΙΤΥ2136
4.ΣΠΕ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ2036