Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Η βασίλισσα στο θρόνο της

Η βασίλισσα στο θρόνο της


Μια πολύ ευχάριστη νότα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε ήταν η ψεσινή στο κλειστό του Ελευθερία. Οι λεβέντες του Κούλλη Μαυρουδή χάρισαν στον κόσμο στιγμές χαράς, κάτι που όλοι χρειάζονταν στις κρίσιμες ώρες που περνάει ο τόπος.

Η βραδιά ξεκίνησε με τους παίκτες του Αποέλ να σχηματίζουν αψίδα στους παίκτες μας και να τους δίνουν τα συγχαρητήρια τους για τον 3ο συνεχόμενο τίτλο. Στα του αγώνα, στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Αποέλ εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια ίσως και τον ενθουσιασμό των παικτών μας που περίμεναν την απονομή, όμως στην επανάληψη μία ήταν η ομάδα στο παρκέ.

Από δύο γκολ πέτυχαν οι Τζακ Παπαδόπουλος και Μανώλης Μανώλη, ενώ τα άλλα δύο πέτυχαν οι Μάρκος Ιωάννου και Αντρέι Αλεξιέγεβς. Η στιγμή της αποθέωσης ήρθε με το τέλος του αγώνα. Εκατοντάδες φίλοι της ομάδας μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισαν έξαλλα μαζί με τους παίκτες, όταν ο Μάνος σήκωνε το 4ο πρωτάθλημα της ομάδας μας στον ουρανό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κόβει πρώτη το νήμα με την καλύτερη επίθεση (122 γκολ) την καλύτερη άμυνα (59 γκολ κατά) και φυσικά την καλύτερη συγκομιδή βαθμών, που μετά την χθεσινή  νίκη έχει εκτοξευθεί στο +12 από τον δεύτερο. Και αυτή δεν είναι η τελική βαθμολογία φυσικά, αφού απομένουν άλλα δύο παιχνίδια, με ΣΠΕ Στροβόλου εντός και Παρνασσό εκτός.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας διαβάστε συνέντευξη του Καρλίνιος Λίσμποα και ετοιμαστείτε  για αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από την Viktoria!

Διαβάστε ακόμα: Πάρτι Τίτλου – ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ 6-4

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ2015321225948
2ΑΠΟΕΛ CITY FUTSAL F.S.C201136957736
3ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ191054866035
4ΣΠΕ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ191036806733