Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Καρλίνιος: “Σκληρή δουλειά το μυστικό”

Καρλίνιος: “Σκληρή δουλειά το μυστικό”


Στο omonoianews.com μίλησε ο Καρλίνιος Λισμπόα, ένας από τους πρωτεργάτες της πράσινης δυναστείας στο φούτσαλ και αναμφίβολα ένας από τους ποιοτικότερους αθλητές στην Κύπρο. Ο Καρλίνιος τόνισε πως μόνο μυστικό στην επιτυχία της φανταστικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι η σκληρή δουλειά και έκανε ξεκάθαρο πως έχουμε άλλο ένα στόχο, το κύπελλο να πετύχουμε! Αναλυτικά:

Πρωταθλητές και πάλι! Πώς νιώθεις;

Είμαι πολύ χαρούμενος! 3 χρόνια στην ΟΜΟΝΟΙΑ, 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα και ενώ κτυπάμε και το τρίτο ξανά! Είναι φανταστικό να είσαι μέλος αυτής της ομάδας, το πως νιώθω δεν μπορεί να εξηγηθεί με λόγια.

Το φετινό πρωτάθλημα ήταν το πιο δύσκολο. Ποιο ήταν το κλειδί της επιτυχίας;

Είναι φυσιολογικό κάθε χρόνο τα πράγματα να δυσκολεύουν. Το επίπεδο ανεβαίνει, όλοι θέλουν να σε φτάσουν, να σε κερδίσουν. Φυσικά κι εμείς κάθε χρόνο θέλουμε να βελτιωνόμαστε να διατηρούμαστε στη κορυφή. Το κλειδί στην επιτυχία είναι η σκληρή δουλειά στην προπόνηση. Μόνο έτσι θα βγαίνει το μάξιμουμ και στα παιχνίδια.

Που θα ήθελες να αφιερώσεις την κατάκτηση;

Στο Θεό, στην οικογένεια μου, τους καταπληκτικούς μου συμπαίκτες και φυσικά τους καλύτερους οπαδούς, της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που μας στηρίζουν σε κάθε παιχνίδι!

Η Κύπρος περνάει δύσκολες στιγμές, ο κόσμος όμως ήταν παρόντας…

Δεν έχω λόγια, πραγματικά ότι κι αν πω δεν θα είναι αρκετό. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ, μόνο αυτό…

Και οι επόμενοι στόχοι;

Το κύπελλο φυσικά! Δεν τελείωσε ακόμα η σαιζόν, πρέπει να διατηρήσουμε τον τίτλο! Πάμε βήμα με βήμα, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, θα δούμε και την Ευρώπη!