Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κούλλης Μαυρουδής: «Θέλουμε το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ»

Κούλλης Μαυρουδής: «Θέλουμε το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ»

img_4977


Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου μας (www.omonoia.com.cy) έδωσε ο προπονητής της ομάδας μας στο Φούτσαλ, Κούλλης Μαυρουδής. Ο κ. Μαυρουδής μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα, για τον επόμενο στόχο που είναι το κύπελλο και συνάμα το νταμπλ, ενώ ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στο να καταφέρει η ομάδα να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή για 4η φορά στην ιστορία του τμήματος.

Διαβάστε πιο κάτω ολόκληρη την συνέντευξη:

Αποφασισμένη να κατακτήσει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν το νταμπλ είναι η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία συνεχίζει προσγειωμένα, σοβαρά και πειθαρχημένα την προετοιμασία της, ενόψει των υποχρεώσεών της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει ανοίξει την όρεξη για ακόμη περισσότερες επιτυχίες, έτσι η προσοχή όλων στην ομάδα μας έχει στραφεί αρχικά στο αυριανό (20:30) παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην ΣΠΕ Στροβόλου, το οποίο θα αποτελέσει μία γερή πρόβα ενόψει της αναμέτρησης κυπέλλου που ακολουθεί, με αντίπαλο τον Αρίων Εργατών, την ερχόμενη Τρίτη (20:30), στο στάδιο «Ελευθερία».

Ο προπονητής της ομάδας μας, Κούλλης Μαυρουδής, επεσήμανε για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος: «Στόχος μας είναι η νίκη, ανεξάρτητα εάν είναι ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι. Ωστόσο, στο μυαλό μας έχουμε τον αγώνα κυπέλλου της ερχόμενης Τρίτης, έτσι αύριο θα επιχειρήσουμε να ξεκουράσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους άλλους, που για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν αρκετά μέχρι στιγμής».

Στη συνέχεια ο Κούλλης Μαυρουδής τόνισε πως η ομάδα φούτσαλ έχει αποδείξει ότι ξέρει πώς να διατηρείται συγκεντρωμένη και προσγειωμένη μετά από επιτυχίες: «Εάν δεν γνωρίζαμε τον τρόπο να παραμένουμε σοβαροί μετά από επιτυχίες, δεν θα κατακτούσαμε συνεχόμενα πρωταθλήματα. Έτσι και τώρα, δουλεύουμε πολύ για να μην επηρεαστούμε από την πρόσφατη κατάκτηση πρωταθλήματος, να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας και να δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε στην κατάκτηση του κυπέλλου».

Όσο για το φετινό πρωτάθλημα, ο προπονητής της ομάδας μας ανέφερε: «Ήταν το πιο δύσκολο και το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα φούτσαλ στην Κύπρο. Όλες οι ομάδες έπαιζαν με τρεις ξένους, κάτι που έφερε το επίπεδό τους σε πολύ κοντινό σημείο. Επίσης, διεκδίκησαν τον τίτλο συνολικά πέντε ομάδες, γεγονός που έδωσε ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα σχεδόν μέχρι το φινάλε».

Επίσης, σχολίασε την πρόκληση του τρίτου συνεχόμενου νταμπλ: «Ασφαλώς και αποτελεί πρόκληση για εμάς, το να φτάσουμε σε τρίτο συνεχόμενο νταμπλ. Πρόκειται για επίδοση σπάνια, όχι μόνο για την Κύπρο αλλά και για τον παγκόσμιο αθλητισμό».

Ο προπονητής της ομάδας μας σχολίασε το κατά πόσο είναι ευχαριστημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του στη φετινή σεζόν: «Είμαι πιο ευχαριστημένος σε σχέση με την περσινή χρονιά, διότι φέτος μετά από αποτυχίες πάντοτε επιστρέφαμε πολύ πιο δυνατοί. Όταν κάτι πήγαινε στραβά εμείς επιλέγαμε τον δρόμο της σκληρής δουλειάς, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βελτιωνόμαστε άμεσα και να επιστρέφουμε στις επιτυχίες. Αυτό το στοιχείο δείχνει και την καρδιά πρωταθλητή που υπάρχει στην ομάδα μας».

Για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Άτλα, ο Κούλλης Μαυρουδής σημείωσε: «Παίζουμε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, που έχει κερδίσει την άνοδό της στην α’ κατηγορία. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε το παιχνίδι, διότι κρύβει παγίδες. Θα πάμε σοβαρά, προσγειωμένα και συγκεντρωμένα, ούτως ώστε με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση».

Τέλος, ο Κούλλης Μαυρουδής ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας του τμήματος φούτσαλ: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του τμήματος, Αντώνη Ζυμαρά, που είναι πάντα κοντά στην ομάδα. Επίσης, μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου, στην εφορία φούτσαλ, στους ποδοσφαιριστές μου και ασφαλώς στον υπέροχο, μοναδικό και συγκινητικό κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Χωρίς όλους αυτούς, το τμήμα φούτσαλ δεν θα μπορούσε να γράψει ιστορία».