Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μεγάλο ματς την Παρασκευή

Μεγάλο ματς την Παρασκευή

img_0819


Τον Παρνασσό αντιμετωπίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ την Παρασκευή στο Ελευθερία και αν κερδίζει, θα κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τον τίτλο. Από την πρώτη κιόλας αγωνιστική των πλέι οφ, οι πράσινοι κατάφεραν να διευρύνουν την απόσταση από τους διώκτες τους και φιλοδοξούν να κάνουν το ίδιο για δεύτερη φορά. Με νίκη θα απομακρυνθούν τουλάχιστον από τις 2 ομάδες, αφού Σίτυ και Σπε παίζουν μεταξύ τους.

Το παίχνίδι πάντως μόνο εύκολο δεν είναι. Εκεί που για 2 χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδιζε σε όλα τα παιχνίδια τον αντίπαλο, φέτος δεν έχει βρει ακόμα το κλειδί του. Σε δυο αναμετρήσεις, μετράμε 1 ισοπαλία και 1 ήττα, πράγμα που δείχνει το βαθμό δυσκολίας του ματς, αλλά και τα κίνητρα των παικτών του Μαυρουδή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να βγάλει τον καλύτερο της εαυτό το παρκέ για να καταφέρει να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης και δεν υπάρχει χώρος για εφησυχασμό.

Θα ήταν ασφαλώς υπέροχο, τις προσπάθειες των αθλητών μας να στηρίξει ο κόσμος. Είναι ένα σημαντικό ντέρμπι που πρέπει να κερδηθεί και ο ΛΑΟΣ μπορεί να παίξει το δικό του ρόλο. Το τμήμα έχει ανάγκη μια οικονομική ένεση και είναι μια καλή ευκαιρία να του τη δώσουμε.