Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Φιέστα στέψης!

Φιέστα στέψης!

img_0232


Την ευκαιρία να γιορτάσει μπροστά στον Πράσινο Λαό στο Ελευθερία την κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος στην ιστορία της και τρίτου συνεχόμενου, θα έχει απόψε η φουτσαλική μας ομάδα.

Οι λεβέντες του Κούλλη Μαυρουδή εξασφάλισαν και μαθηματικά τον τίτλο αλλά και απόψε αναμένεται να ψάξουν τη νίκη απέναντι στο Αποέλ, για να κάνουν επίδειξη δύναμης μπροστά στο κοινό τους το οποίο με την σειρά του θα τους αποθεώσει για τη νέα τους επιτυχία.

Ο αγώνας αρχίζει στις 20:30 και οι εισόδοι του κλειστού αλλά και τα ταμεία θα ανοίξουν από τις 19:00. Ο κόσμος καλείται να προσέλθει έγκαιρα στο κλειστό διότι θα υπάρχει αστυνομικός έλεγχος κατά την είσοδο τους σε αυτό.

Το παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί σε εορταστικό κλίμα. Μάλιστα όπως έχει ανακοινωθεί στο χώρο θα βρεθεί και ο Βέρο Σάλατιτς για να χαρίσει την φανέλα του που δημοπρατήθηκε στο Gala της 11ης Μαρτίου.

Η στιγμή της αποκορύφωσης θα είναι με το τέλος της αναμέτρησης αφού εκπρόσωπος της ΚΟΠ να παραδώσει στον αρχηγό της ομάδας μας, Μανώλη Μανώλη, το τρόπαιο του πρωταθλητή. Την ίδια ώρα θα γίνει και η απονομή της ομάδας κάτω των 21 ετών.

ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΑΝΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ!

Διαβάστε ακόμα:

Μάρκος: «Περήφανος που είμαι μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»

Μαυρουδής: «Ήταν το δυσκολότερο πρωτάθλημα»