Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Και ξανά προς τους τίτλους τραβά

Και ξανά προς τους τίτλους τραβά

img_6155


Σοβαρή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν δυσκολεύθηκε να κάμψει την αντίσταση του Άτλα Αγλαντζιάς και πέρασε στους 8 του κυπέλλου φούτσαλ. Παρότι οι πράσινοι απώλεσαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα αυτό να λήξει μόλις 2-0, είχαν συνεχώς το πάνω χέρι και δεν έδωσαν ποτέ το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει πως μπορεί για το θαύμα.

Η ομάδα του Κούλλη Μαυρουδή επιστρέφει έτσι στις επιτυχίες μετά την αδιάφορη ήττα από τη ΣΠΕ Στροβόλου. Μια ήττα που μπορεί να μην είχε καμία απολύτως σημασία, αποτέλεσε όμως ένα καλό μάθημα ότι αν δεν είσαι συγκεντρωμένος από την αρχή, στο τέλος τρέχεις και δεν φτάνεις. Οπωσδήποτε πάντως στο ματς εκείνο έπαιξε ρόλο και η απουσία κινήτρων. Ψες αυτά υπήρχαν και τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Ο προπονητής της ομάδας μας, είχε την ευκαιρία ψες να δοκιμάσει κάποια πράγματα και να ξεκουράσει συγκεκριμένους αθλητές. Άπαντες έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στην κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου νταμπλ και είναι αποφασισμένοι να τα καταφέρουν.