Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL “Γιορτή για το άθλημα” – Στο Ελευθερία ο τελικός

“Γιορτή για το άθλημα” – Στο Ελευθερία ο τελικός


Με τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου που είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή 10 Μαϊου ολοκληρώνεται η φετινή αγωνιστική περίοδος στις διοργανώσεις Futsal.

Αραράτ και Ομόνοια Λευκωσίας θα διεκδικήσουν το τρόπαιο και λεπτομέρειες για τη διοργάνωση του μεγάλου τελικού αναφέρθηκαν στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΠ.

Μετά από κοινό αίτημα των δύο Σωματείων ο αγώνας τελικά θα διεξαχθεί στην κλειστή αίθουσα «Τάσσος – Παπαδόπουλος Ελευθερία», αντί στο Λευκόθεο που αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Futsal κ. Γιώργος Μηχανικός αρχικά συγχάρηκε τις ομάδες για την πρόκριση τους στον τελικό.

«Ευχόμαστε να διεξαχθεί ένας τελικός μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας, αντάξιος της ιστορίας των δύο ομάδων», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μηχανικός.

Ο εκπρόσωπος της ομάδας της Αραράτ κ. Μπάρετ Κοστανιάν επισήμανε για την παρουσία της ομάδας του στον τελικό:

«Καταρχήν συγχαίρουμε τους παίκτες μας για τη μεγάλη τους προσπάθεια και την πρόκριση στον τελικό. Θα είναι δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια ομάδα με σημαντικές διακρίσεις στα τελευταία χρόνια. Ευχόμαστε πάνω από όλα να επικρατήσει η αθλητοπρέπεια. Αυτός που θα κάνει τα πιο λίγα λάθη θα κερδίσει το κύπελλο».

Από πλευράς Ομόνοιας ο κ. Αντώνης Ζυμαράς ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η λέξη τελικός μιλά από μόνη της. Είναι η μεγάλη γιορτή του αθλήματος. Έχουμε μπροστά μας τον πολυνίκη του θεσμού, την ομάδα της Αραράτ, μια από τις πιο φορμαρισμένες και καλύτερες ομάδες.

Θέλουμε να γράψουμε ιστορία κατακτώντας το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ. Ευχόμαστε να νικήσει ο καλύτερος και καλούμε όλους τους φιλάθλους να χειροκροτήσουν και τους νικητές και τους ηττημένους»

Ο αγώνας της Παρασκευής θα αρχίσει στις 19:30.

Οι φίλοι της Αραράτ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Βόρεια κερκίδα (Κερύνεια) και οι φίλοι της Ομόνοιας μόνο από τη Νότια κερκίδα (Αμμόχωστος). Τα δύο πέταλα και οι πτυσσόμενες κερκίδες θα παραμείνουν κλειστές.

Για σκοπούς έκδοσης εισιτηρίων γηπεδούχος ομάδα θα είναι η Αραράτ και φιλοξενούμενη η Ομόνοια.

Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ και το μαθητικό εισιτήριο στα 5 ευρώ. Η είσοδος για παιδιά κάτω των 10 ετών θα είναι δωρεάν.