Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Futsal

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Futsal

img_4840


Την ερχόμενη Τετάρτη η Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών Futsal αγωνιστικής περιόδου 2012 -2013.

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου στο Λευκόθεο μεταξύ των ομάδων της Αραράτ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας και θα αρχίσει στις 19:30.

Για σκοπούς έκδοσης εισιτηρίων γηπεδούχος ομάδα θα είναι η Αραράτ και φιλοξενούμενη η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ και το μαθητικό εισιτήριο στα 5 ευρώ. Η είσοδος για παιδιά κάτω των 10 ετών θα είναι δωρεάν.

Σημειώνεται ότι πέραν από τις προσκλήσεις που θα αποσταλούν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ και του ΚΟΑ, δεν θα ισχύει καμία άλλη πρόσκληση.

Η Συνέντευξη Τύπου
Η Συνέντευξη Τύπου του τελικού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαΐου 2013 και ώρα 11:00πμ στα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην παρουσία των Προέδρων, των προπονητών και των αρχηγών των διαγωνιζόμενων ομάδων.

Πως έφτασαν στον τελικό
Η Αραράτ απέκλεισε στην πρώτη φάση εκτός έδρας με 10-0 την ΕΝΑ Αθηένου, στη δεύτερη φάση την ΑΕΛ με 4-2, στην προημιτελική φάση εκτός έδρας με 5-0 την Ελπίδα Αστρομερίτη και στην ημιτελική φάση τον Παρνασσό Στροβόλου με 3-1, 1-3 (4-2 στα πέναλτι).

Η ΟΜΟΝΟΙΑ για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε διαδοχικά τον Άτλας Αγλαντζιάς με 11-1, τον Αρίων Εργατών με 2-1 και το ΑΠΟΕΛ City Futsal με 5-3 και 9-4.

πηγή: cfa