Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μέγα χορηγός η «Sabbianco Group of Companies»

Μέγα χορηγός η «Sabbianco Group of Companies»


Το τμήμα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρία «Sabbianco Group of Companies», η οποία θα συγκαταλέγεται στους μέγα χορηγούς του τμήματος για τη σεζόν 2013-14.

Η χορηγία της συγκεκριμένης εταιρίας θα είναι ποικιλόμορφη και συνεχής, ενώ η στήριξη της «Sabbianco Group of Companies» θα αναβαθμίζεται αυτόματα σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις/δραστηριότητες του τμήματος.

Η εταιρία (www.sabbianco.com) ιδρύθηκε το 2005 και κατέχει σήμερα ένα σημαντικό μερίδιο της Κυπριακής Κτηματαγοράς. Βασική επιδίωξή της ήταν και παραμένει η εισαγωγή καινοτόμων ιδεών και τρόπων εξυπηρέτησης του αγοραστικού κοινού. Βασικός στόχος και επιδίωξη είναι η πολύπλευρη εξυπηρέτηση του αγοραστικού κοινού πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την αγορά ενός ακινήτου.

Το τμήμα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την εταιρία «Sabbianco Group of Companies» (www.sabbianco.com) και ιδιαίτερα στον ιδιοκτήτη της, κ. Ανδρέα Ανδρέου, ο οποίος κάτω από ένα δύσκολο οικονομικά περιβάλλον αποφάσισε να στηρίξει ενεργά το τμήμα μας.

omonoia.com.cy